Sexul e treaba serioasa, virginitatea nu e scarlatina de care sa nu știi cum sa scapi, ci e darul primit de la Creator pe tru a fi dăruit numai partenerului de căsătorie. Nu e doar o conexiune fizica ci si una spirituala, dacă faci sex cu o persoana cam curbă, vin la pachet și toți demonii din sufletul ei.
De aceea pe urma oamenii se lupta cu ani cu fantomele foștilor parteneru sexuali ai persoanelor de care se simt atașați. Ca să nu mai vorbim ca prezervativele te apară 80% de bolile cu transmitere sexuala, care se iau prin sânge, e suficient contactul a doua zgârieturi, poate chiar dr la prezervativul, de la prea mare elan-, ( o prietena a surorii mele s-a căsătorit virgina fără sa știe ca soțul avea o boala sexuala care la el era latenta, ea a avut imediat mâncărimi, bube, a divorțat după 3 luni si s-a tratat vreo 2, 3 ani cu 10 medicamente pe zi ca să se amelioreze simptomele. Cu cât o face cu mai mulți are șanse mai mari sa aibă astfel de boli.
Eu ii sunt etern recunoscatoare soțului meu ca a refuzat toate ofertele anterioare pentru ca a vrut sa respecte planul Creatorului și sa păstreze totul pentru soția lui. Asa nu avem filme în cap cu alții, nu ne temem de boli venerice, ne e ușor sa fim fideli, sa avem încredere.
Sexul nu este făcut pentru plăcerea ta. Asta este greșeala ta, să crezi asta. Din cauza asta nu reușești. Dacă o să afli care este rostul sexului, atunci o să reușești. Ce se întâmplă după ce oamenii fac sex în final, dar la finalul finalului, nu la finalul actului.
Inceteaza sa mai pui astfel de etichete fetelor si vezi-ti de scoala.Cel mai probabil ai 14 ani, prin urmare nici macar nu esti dezvoltat complet pentru sex.
Trebuia sa-i mai dai un pahar cu whisky si sa o conduci intr-o camera. Ce bani sa-i dai?
Și paharul ăla costă
Costa dar nu 200 de lei. Hai ca ieseai in avantaj.
Da mă damâine îl vezi pe aici panicat
Auzi la el! Sa-i dea 200 de lei cand aia deja era pe jumatate beata. Daca-i dadea un pahar de whiski a lui era.
Asa se face in cluburi. 2 pahare si repede in pat.
Asta e un tolomac.
Ba cam scump pentru calitatea produsului. Io zic sa lasi un 1 star review ca sa stim si noi sa o evitam de acum incolo