| Bogdan12357386748gdhsg a întrebat:

Bună seara, am o întrebare, de ceva timp tot îmi doresc sa fac și eu sex pentru că sunt virgin și aș avea o posibilitate dar nu știu dacă ar merge treaba asta, sa va explic. Am avut o colega din clasa a 8 a care este cam curva de fel și când am fost la banchet dansa cu mine și îmi făcea twerk. Era și puțin băută și ziceam dacă oare îi dau 200 de lei sa o facă cu mine ar vrea? Eu as zice 50 la % pentru că un prieten a făcut-o cu ea, a star cu ea 5 zile împreună și a 5 a zi a făcut-o cu ea in casă la el și ziceam dacă oare îi dau 200 de lei vrea să o facă și cu mine? Apropo am uitat sa spun că la banchet într-un loc mai retras am fost cu ea pe o banca sa fumeze o țigară și ne-am pus pe bancă și după ce a fumat a spus dă să te pup și când am auzit asta m-am uitat în ochii ei și am sarutat-o de 2 ori. In fine eu vreau să îmi dați niste sfaturi la treabă cu sexul, vreau răspunsuri serioase.

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Sexul e treaba serioasa, virginitatea nu e scarlatina de care sa nu știi cum sa scapi, ci e darul primit de la Creator pe tru a fi dăruit numai partenerului de căsătorie. Nu e doar o conexiune fizica ci si una spirituala, dacă faci sex cu o persoana cam curbă, vin la pachet și toți demonii din sufletul ei.
De aceea pe urma oamenii se lupta cu ani cu fantomele foștilor parteneru sexuali ai persoanelor de care se simt atașați. Ca să nu mai vorbim ca prezervativele te apară 80% de bolile cu transmitere sexuala, care se iau prin sânge, e suficient contactul a doua zgârieturi, poate chiar dr la prezervativul, de la prea mare elan-, ( o prietena a surorii mele s-a căsătorit virgina fără sa știe ca soțul avea o boala sexuala care la el era latenta, ea a avut imediat mâncărimi, bube, a divorțat după 3 luni si s-a tratat vreo 2, 3 ani cu 10 medicamente pe zi ca să se amelioreze simptomele. Cu cât o face cu mai mulți are șanse mai mari sa aibă astfel de boli.
Eu ii sunt etern recunoscatoare soțului meu ca a refuzat toate ofertele anterioare pentru ca a vrut sa respecte planul Creatorului și sa păstreze totul pentru soția lui. Asa nu avem filme în cap cu alții, nu ne temem de boli venerice, ne e ușor sa fim fideli, sa avem încredere.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sexul nu este făcut pentru plăcerea ta. Asta este greșeala ta, să crezi asta. Din cauza asta nu reușești. Dacă o să afli care este rostul sexului, atunci o să reușești. Ce se întâmplă după ce oamenii fac sex în final, dar la finalul finalului, nu la finalul actului.

| dullcat a răspuns:

Inceteaza sa mai pui astfel de etichete fetelor si vezi-ti de scoala.Cel mai probabil ai 14 ani, prin urmare nici macar nu esti dezvoltat complet pentru sex.

| Marius22222222222 a răspuns:

Faceți sex parca beți apă după vă plângeți de boli și sarcini

| Corina3434 a răspuns:

Trebuia sa-i mai dai un pahar cu whisky si sa o conduci intr-o camera. Ce bani sa-i dai?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Corina3434):

Și paharul ăla costă

| Corina3434 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Costa dar nu 200 de lei. Hai ca ieseai in avantaj.

Da mă dalaughingmâine îl vezi pe aici panicat

| Corina3434 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Auzi la el! Sa-i dea 200 de lei cand aia deja era pe jumatate beata. Daca-i dadea un pahar de whiski a lui era.
Asa se face in cluburi. 2 pahare si repede in pat.
Asta e un tolomac.

laughing

| PardosealaTVR1 a răspuns:

Ba cam scump pentru calitatea produsului. Io zic sa lasi un 1 star review ca sa stim si noi sa o evitam de acum incolo