anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, am o intrebare eu cu prietena mea ne-am jucat putin ( peeting ) bine inteles avand prezervativ ea m-a masturbat dupa ce m-am terminat am scos prezervativu si l-am inodat punandu-l intr-un servetel umed, dupa care am atins mai mult lucruri in principal haine, dupa care am pus degetele la... sitit voi asa nu le-am bagat, deci stiu intrebarea este foarte stupida dupa toate acestea sunt sanse sa fi ramas insarcinata ea fiind virgina? ma gandeam ca, cand am scos prezervativul sa fi ramas ceva pe mana. si mna vreau sa fiu sigur, multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie sa fiti constienti si sa fiti mereu foarte atenti si intotdeauna cat se poate de responsabili in tot ceea ce faceti. Este suficienta o foarte mica greseala/neatentie pentru a se produce boacana. Probabilitatea de a se forma o sarcina in conditiile descrise este extrem de mica, teoretic aproape imposibila insa niciodata nu se poate spune ca 100% au fost eliminate toate posibilitatile. Dupa ca ai ejaculat ar fi indicat sa terminati orice jocuri cu tenta sexuala. Multa sanatate.

| mmazc a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc de raspuns sanatate si tie!

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Stai linistit, ca in situatia prezentata de tine nu poate sa ramana gravida.