Omule, citeste mult, invata arta preludiului, si mai ales sexul oral, fi curat, foloseste cosmetice de calitate, fi manierat, inteligent, cu simtul umorului, cat de cat la zi cu tot ce se intampla, ai mare grija sa nu iti miroasa gura, subtiorile si ciorapii, sa nu razi magareste, manichiura sa fie impecabila si sa vezi ca o sa incepi sa ai success!
Nu visa la ceva ce nu se poate!
Dimensiunile sunt genetice, doar "know how"-ul poate face minuni, daca ai incredere in tine!
Folclorul spune un mare adevar: "Mic, dar vesel si jucaus sa fie"!
Daca stii sa faci sex oral ca lumea, ii poti oferi niste orgasme de vis!
Si apoi, daca nu e proasta, o sa inceapa ea sa se joace cu el, si cand o sa intri in ea, poti continua sa ii oferi orgasme,, fiind deja orgasmizata!
Curaj si success!
Singura modalitate este operatia, isi dai seama ca daca era real existau dovezii, dar cand faci experimente vezi ca e doar placebo atat, aia nu e stiinta
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar NU exista pastile, tratamente sau creme de marit penisul!
Ceea ce promit telemarketarii sunt doar vise vandute disperatilor, sa vanda produsul, fara nici o garantie.
Din pacate, ai o mostenire gentica pe care o cari cu tine, cea a tatalui si cat are el penisul, cam atat il vei avea si tu la varsta adulta.
In penis creste pana la varsat de 16 ani, cand se incheie procesul lui.
Exista totusi o singura procedura care da rezultate, dar mareste cu 2cm, maxim 3cm, dar aceea procdura este chirurgicala, si este garantata 90%, marja de 10 % fiind a esecului, cand operatia nu reuseste si poti ramane impotent.
Deja sunt adult am un sfert de veac, dar nu m-am gandit pana acum ca ar putea fi pe baza genetica(am inca un motiv pentru care sa il urasc pe taicameu)....si legat de operatie ai idee in ce clinici se face o astfel de interventie?
Tu vorbesti serios? Ai 25 de ani?
Si pana la 25 de ani ai fost virgin si nu ai realizat ca ai un penis mic?
Ba da am realizat chestia asta de mult timp dar ce puteam sa fac? Ce optiuni aveam, mai ales ca am susprins fara sa vreau o discutie pe care o aveau 3 colege in care isi povesteau una celeilalte ce dimensiuni aveau prietenii lor si cat de fain este sa se culce cu ei, astfel s-a accentuat si mai tare nesiguranta in mine de a vorbi cu o persoana despre problema pe care o am....asta e am spus sa incerc pe acest site unde esti anonim si unde nu te cunoaste nimeni, speram ca poate exista totusi vreo solutie si pentru mine dar din cate se pare mi-am facut doar iluzii.Nu imi ramane decat sa ma resemnez cu ce am., bine ca nu m-am dus la un doctor mai radeau si aia pe acolo de mine.
Tu ai asteptat 25 de ani sa ai sex prima oara, in iunie anul asta?
Din pauza unui penis mic?
Sau din alte motive?
Din pacate, sunt oameni cu penisul mic care dau alta valoare vietii, iar sexul este de umplutura. Pentru ca, exista petec pentru fiecare sac, ca atare exista femeie si pentru tine.
Cand este dragoste, respect, intelegere, gasiti metode de satisfactie, oralul, jucariile sexuale, orice va trece prin cap ca sa completezi o masura adecvata a penisului.
Acesta este unul din cele doua motive.
Al doilea ar fi ca din nu stiu ce motive parca am un dispozitiv invizibil montat in mine care in loc sa atraga femeiile le respinge si pur si simplu nu fac nimic gresit din punctul meu de vedere, in sensul ca nu vorbesc si nici nu ma comport urat cu ele, ba dimpotriva. Dpdvd igienic sunt foarte strict, fac de doua ori pe zi dus (cate o data daca imi pot permite fac si de 3 ori), ma imbrac bine, asortat, nu pun pe mine orice haina ci imi iau de calitate, intr-adevar am cateva kg in plus fata de cat ar trebui sa am, dar am inceput sa merg la sala de circa 2 luni de zile si deja rezultatele se vad...dar in zadar....am observat ca de fiecare data cand incerc sa ma apropii de o fata aceasta brusc isi intoarce privirea de la mine sau se raceste si incearca sa evite sa steie in preajma mea si nu inteleg de ce, fac asta dar in fine.
P.S.
Scuze pentru textul asta lung sper ca nu te-am plictisit prea tare.
Cred ca esti pe calea cea buna, daca mergi si la sala sa mai adi un pic jos, ingrijit si imbracat bine, atunci chiar ai un atu in buzunar.
Va trebuii sa inveti sa zambesti si sa saluti, mai ales cand iti place de vreo fata si vrei sa o cuceresti.
Fii mai deschis cu lumea, fa un exercitiu, zambeste oamenilor pe care-i intalnesti pe strada, prin magazine si vei avea supriza sa primesti un zambet inapoi.
Sunt destule si poti sa o faci si prin interventie chirurgicala depinde ce anume doresti.Se numeste faloplastie si iti poti ingrosa penisul pana la 3 cm.Marirea penisului fara operatie este o procedura este extrem de avantajoasa deoarece se fac doar niste mici intepaturi, prin care este recoltata grasimea si alte mici intepaturi prin care aceasta este injectata.
Interventia este fara niciun risc de respingere din partea pacientului, deoarece grasimea este recoltata din propriile tesuturi iar cicatricea ramasa este aproape neobservabila.
Penisul devine astfel cu 30% mai gros decat aspectul initial.
Pastile, geluri si rahaturi de genul asta nu functioneaza. Poti incerca sa faci bicicleta.Muschii cand sunt antrenati cresc. La un moment dat mi s-a zis ca biciclistii si fotbalistii au mataranga mare datorita sportului.
anonim_4396 întreabă:
elyfel întreabă:
anonim_4396 întreabă: