Nu cred ca ar trebui sa intrebi asta fiindca nu ati fost impreuna si daca vrei sa stii adevarul til spun eu, DAAA au fost 'impreuna'. Stiu ca nu ii usor dar incearca sa te gandesti ca barbati nu is la fel de sentimentali, si daca vrei sa fie sentimental pentru tine trebuie sa fie mai multe de fizic. Da o sa fie fizic cu altele cand nu ii cu tine si probabil o sa se gandeasca la asta din cand in cand. Tu incearca sa ai mai mult de atat daca chiar il vrei. Sper ca te-am ajutat, si eu eram ca tine tot timpul, dar sa fim seriosi nu poate sa fie cum vrem noi oricat insistam. Xx
De ce te-ar mai interesa unul, cu care nu mai ai nici o relatie?
Nici nu stiu de ce faci politia asta, cand nu mai ai nici un drept, ca fost iubita!
Ca te-a mintit ori nu, este doar problema lui!
In orice caz fetita, nu este sanatos si nici normal sa te priveasca pe tine cu cine face sex un fost iubit.
Cred ca nu esti capabila sa intelegi ca nu are nici o importanta daca te-a mintit, pentru ca TU nu mai existi in viata lui, esti nimeni, relatii fiind terminata cu multa vreme in urma, iar dupa tine era liber sa faca sex cu oricine voia el.
Invata sa respecti oamenii si sa nu-i mai controlezi, ca nu este normal acest comportament pe care-l afisezi!
Daca tie nu ti-a mai placut de el, atunci a cautat pe una care sa-i satisfaca nevoile sexuale. Tu, in perioada aceasta nu ai mai avut nici un prieten cu care sa faci sex? Daca da, atunci de ce ai pretentii de fidelitate la el?
Ce treaba ai tu cu cine s-a f***t el cand nu era cu tine?
Pe bune? Este penibil si imatur ceea ce faci. Auzi, sa il pui sa-i dea mesaj aleia ca sa aflii tu ce si cum. )
Fereasca Sfantul.
Eu cred ca te trimiteam la plimbare urgent.
Doamne fereste, ce disperată! E fix problema lui cu cine a făcut sex când ați fost despărţiţi. Nu ar fi nimic greşit să o fi făcut cu cineva, iar faptul că îi scoţi ochii nu face decât să se îndepărteze de tine.
Nu cred că era cazul să mi oferi tu mie o definiție(nu asta ți am cerut) și nu asta era problema ca ar fi facut o ci faptul ca as fi vrut sa fie sincer așa cum și eu la rândul meu am fost deoarece și el a avut indoieli asupra mea.
Păi dacă el a ales să îţi spună că nu a făcut nimic, tu asta trebuie să iei în considerare. Că asta presupune o relaţie: încrederea de ambele părţi.
Daca ai avut incredere si nu te a mintit pana acum sunt sanse sa nu te fi inselat dar daca nu ai incredere in el e posibil sa te fi inselat
Tu te auzi? Cum adica a inselat-o, daca ei erau deja despartiti?!
Mai oameni buni, cititi ce a scris fata, scrie carelatia a durat 1 an si jumate si ca s-a terminat. Intre timp, el a mai fost si cu alte fete, deci, era singur, avea voei sa faca ce vrea si mai ales cu cine vrea, ca atare, nu exista inselat daca o relatie era deja terminata!
Mutubal întreabă: