Buna! Sexul ar trebui sa fie o placere, sa fiti amandoi de acord si sa fie placere de ambele parti. In primul rand, daca te deranjeaza acest aspect referitor la iubitul tau, nu trebuie, deoarece este o actiune involuntara, dar, din spusele tale, empatizezi cu el si doresti sa il ajuti. Solutia mea este sa discutati intai, sa ii ridici stima de sine si sa il asiguri ca nu te deranjeaza in mod special, ci ca iti pasa mai mult de momentul in sine si, in special, ca te simti bine. Spun asta deoarece si stima de sine poate fi un factor, mai ales ca lipsa stimei de sine duce la stres, ceea ce poate dauna actului sexual. Am incercat sa fac un rezumat la toata ideea, sper ca te-am ajutat. Daca nu, sunt deschis sa ajut in continuare.
Spune-i sa foloseasca intotdeauna prezervativul, ca nu se va mai scapa pe el, atat de repede.
O facem mereu cu prezervativ.
Pune-l intai sa-ti faca tie un preludiu bun, cu orgasm clitoridan, ca sa fii si tu cat de cat satisfacuta, odata ce vaginal este total incapabil sa te satisfaca, fiindca ejaculeaza atat de rapid.
Buna.Rezistenta se capata in timp. Puteti citi si astfel de articole, insa mai aveti pana acolo. :))
https://www.u-potent.ro/......-mai-greu/
Have fun si folositi protectie daca nu va doriti copii.
lucyaneya întreabă: