Pai si daca nu reactionez nicicum?
Posibil sa doreaasca sa fiti doar amici..sau sa fie chiar timid
scrie-i tu...fa-l sa te ajute la anumite lucruri asa incat sa petreceti timp impreuna sau macar sa vorbiti
poti incepe asa.ii dai mesaj. vreau sa fac un experiment te oferi voluntar? si ii pui tot felul de intrebari ..si scopul ar fi nu stiu. poate fi orice..sa vezi in cat timp vor disparea elefantii(adica sa fie unul amuzant fara logica) sau unul pe bune sa vezi cum gandesc baietii---il cunosti mai bine si va apropie
sau sa te ajute la ceva asa incat sa va intalniti
si daca vrea sa fiti doar amici il poti face sa te placa..asta e ideea. daca il placi trebuie sa il cuceresti, nu? poate deja ai facut-o.dar pluseaza, mergi spre el mai mult, dar atentie sa nu pari disperata
daca te ajuta cu ceva da-mi fb lui pe chat si iti spui cum sa il abordezi mai usor
Nu sunt genul care sa scrie prima, niciodata n-am fost in pozitia in care sa trebuiasca sa abordez eu baietii. Felul in care s-a uitat la mine nu-mi spunea ca vrea sa fim doar amici, insa nu stiu de ce nu ma cauta.
Conteaza ce gen esti? sunt oameni care nu cred ca au sanse la persoana pe care o plac,daca crezi ca e o sansa sa te placa si tu il placi nu mai pierde timpul. uita de tot, traieste-ti viata asa cum vrei. daca vrei pe cineva langa tine, adu-l langa tine, nu astepta sa vina el, poate ti-l ia alta
poate e timid omu' sau poate cumva crede ca l-ai respins.
nu ai nimic de pierdut
Asa sunt baietii! Nu sunt la fel de atenti ca fetele =) Nu cred ca ar trebui sa-ti faci asemenea impresii deodata! Baietii uneori se joaca cu sentimentele fara sa-si dea seama sau sunt timizi