Eu zic ca merita. Indiferent de raspunsul ei, stii unde stai, nu? Daca te cauta si nu a zis ca nu te place, eu cred ca ai sanse. Bafta!
Hmm... tu pesti ~semn de apa~
ea rac ~semn tot de apa~ cred ca nu v-ar merge rau ...clar fata respectiva te place doar k nu are curajul sa-ti spuna. ia-o incet. n-o presa...incearca sa fi cat mai ingaduitor cu ea, si propune-i odata ce mai stai?...si ea de abia asteapta...
Fara discutie ai sanse si inca mari. Problema e ca sunteti timizi amandoi, avantajul e ca din cate imi dau seama sunteti si oameni de treaba.
E clar ca ai sanse, dar sa o iei mai usor daca e timida . Da, fa primul pas si incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea. De obicei oamenii timizi devin vorbareti in momentul in care au incredere in cealalta persoana. Mult succes.
Ar trebui sa incerci.Cred ca te place, dar nu pot fi sigura, pentru ca nu ai dat mai multe detalii. Dar chiar merita sa mai incerci, mai ales daca iti place de ea.Mult succes! Sa ne spui cum ti-a mers.
Buna,
Din ce ai scris aveti sanse mari sa fiti pana la urma impreuna si sa aveti o relatie de durata. Si eu am fost extraordinar de timida, pana am intalnit persoana pe care o placeam (acualul meu sot). Nu stiam ce sa-i spun, cum sa fac... Incepeam sa am incredere din ce in ce mai mare in el (si in mine, dar nu mi-am dat seama atunci). Asteptam mereu sa faca el primul pas... Intr-o seara insa, ne plimbam prin parculetul din fata Ateneului Roman, ne-am asezat pe o banca sa ne odihnim si atunci a scos un inelus (nu cu diamante, nu din aur masiv), un inelus subtire cu o pietricica semivaloroasa, si mi l-a pus in deget, in aceleasi timp rugandu-ma sa-i accept prietenia si sentimentele serioase pe care le are fata de mine. Eu abia asteptam acest moment, dar nu stiam ce sa fac... (si sotul meu a fost timid).
Incearca asa... Nu se stie...
Sa-mi scrii daca a reusit "manevra" asta...
Mult succes!
Daniela
Deja ti s-a raspuns, de fap ti-ai raspuns chiar tu singur. Daca nu voia, nu te mai cauta, deci e ok. De obicei barbatii fac primul pas si cum spui ca-i timida, in nici un caz sa nu astepti sa faca ea ceva, va trebui sa te hotarasti tu. Daca tot spui ca ti-ai facut curaj si vrei sa-i vorbesti la urmatoarea intilnire, da-i bataie, numai nu uita, ca oamenii timizi au nevoie de mai multa intelegere. N-o zori si n-o speria.