| Adrian6121995 a întrebat:

Buna seara, am o mica intrebare si vreau un raspuns concrect, astazi am facut sex cu partenera cu prezervativ, mi s-a rup prezervativul,dar nimeni dintre noi nu a observat, cand imi venea sperma pe tub...am scos repede penisul afara..si am ejaculat foarte mult afara...nu stiu daca am ejaculat in ea,pentru ca ea mi-a zis ca nu a simtit nimic umed, un raspuns concret cineva? si dupa cat timp se poate face un test de sarcina?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Singura problema cu adevarat importanta in acest caz nu este daca ai "scapat" sau nu sperma in vagin ci aceea daca astazi partenera este in perioada fertila a ciclului menstrual, a cata zi a ciclului menstrual este ziua de astazi, din acest moment. Daca partenera ta este in perioada fertila si in care zi a acestei perioade, se poate discuta despre o posibila sarcina. In schimb daca sexul de astazi s-a petrecut intro perioada cu fertilitate mica sau foarte mica, posibilitatea unei sarcini devine si ea la fel de incerta putin probabila.In consecinta raspunsul corect poate fi dat doar stiind care este perioada actuala a ciclului menstrual al partenerei.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca o parte din sperma s-a scurs in ea si este posibil sa fi ramas gravida.

| TPUuser199 a răspuns:

Testul de sarcina se face dupa 3 saptamani, din prima urina de dimineata.
Si exista un risc de a ramane insarcinata, deoarece exista si acel lichid preejaculator. Sansele sunt mici la acel lichid, insa nu inexistente. Iar daca ai avut ghinionul sa ejaculezi in ea. Nimeni nu poate stii din pacate. Insa poate nu s a intamplat!
Numai bine! Si aveti grija de voi!

| EmanuelKant a răspuns:

Si vrei sa-ti spun eu daca ti-ai dat drumu in ea sau nu?

| JohnnySilverhand a răspuns:

Sa imi soui de e fata sau baiat laughing kidding.

| Adrian6121995 explică:

Pot sa-i dau pastila de adoua azi?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Adrian6121995):

Pastila de a 2-a zi se administreaza doar in cazul in care fata este in perioada fertila. Testul de sarcina se poate face dupa 10 zile de la data sexului printr-o analiza de sange facuta intr-un laborator de analize medicale sau dupa 21 de zile acasa pe baza urinei.