Dacă tot te folosești de ea de 3, 4 ani ar fi onest sa o iei de nevasta. si- a risipit tinerețea asteotandu- te pe tine. Ești genul: Dacă ma iubești trebuie sa îmi demonstrezi dacand dragoste cu mine și după ce mi- ai demonstrat, ma plictisești.
Daca ai fi respectat planul Creatorului de a nu face sex fără căsătorie, ai fi luat- o de nevasta și ai fi ales sa fii fidel, privind- o că singura opțiune pentru plăcere fizica, ai fi în continuare areas de ea. Dacă ar rămâne cumva singura fata de pe planeta, sau ai vedea ca cineva e îndrăgostit cum erai tu la început, ți, ar reveni brusc sentimentele.
Dacă o părăsești, semeni suferință și ce semnam vom culege în viitor. Nimeni nu își poate construi fericirea pe nefericirea provocata altora.
Treci mai departe, iti asumi! De ce nu te mai atrage? Pune-ti intrebarea asta. S-ar putea ca ulterior dupa ce realizezi ca a fost o fata foarte buna, sa vrei sa te intorci la ea ca la papusa chioara. Nu merge!
Ai scris - Facem sex de 2 ori pe săptămână dar nu ejaculez și se trezește foarte greu.
Asta nu e din cauza la femeia cu care faci sex.
Am tot citit și de fiecare data am înțeles altceva, dar expun ce am inteles:
1. Prietena e mult mai bătrână ca tine și se trezește greu dimineața; de asta nu o mai placi.
2.Prietena e de același vârstă cu tine, probabil e ok ca tipa, dar ȚIE nu ți se mai scoală penisul, deci ai probleme de erecție și nici nu ejaculezi. Aici nu cred ca e vina prietenei; chiar cred ca e victima, dacă nu o mai satisfaci.
Totuși înclina sa cred ca varianta 2 e cea la care te-ai referit. Vizitează un doctor.
În primele zile se întâmpla asta pentru ca o iubeai.
Dacă sentimente și emoțiile s au stins deja îți poți imagina ca din aceasta cauza și ce simți tu.
Soluția este comunicarea, discuta despre ce simți și dacă nu o placi( nu are rost sa o amăgești sau sa o ranesti mințind încontinuuare ca o iubești când nu este asa).
Nu înțelegi că omului nu i se mai scoală? Inițial a fost și eu în eroare ca tine, dar exprimarea lui lasă de dorit. După ce am citit de mai multe ori mi-am dat seama ca are probleme de erecție. Pe fata poate o iubește sincer, dar numai poate să o satisfacă.
" și dacă nu o placi ", am și spus ca soluția este comunicarea.
Trebuie sa comunici cu partenerul/ partenera ta despre lucrurile noi care pot sa fie încercate ca nu cumva sa apară " plictiseala " și logic ca nu are farmec nimic dacă nu faci ceva diferit și ca poveste și tot.
S-a stins pasiunea pe care o aveai pentru ea. Nu mai simți nici atracție sexuală, nici dragoste. S-a schimbat ceva in atitudinea sau fizicul ei de nu mai ești atras de ea? Ea te mai iubește? Nu e ok sa te descotorosești de ea ca și cum ar fi o pereche de pantofi pe care nu o mai porți. Vorbește cu ea si spune-i in cel mai diplomat mod că nu te mai atrage și că dorești să pui punct relației, asta că să nu-i rănești sentimentele.