| Andry82273637 a întrebat:

Bună seara,am o problema cu care ma confrunt de multa vreme. Sa zicem ca sunt prieten cu o fata,iar mie,la un moment-dat, începe sa-mi placa de fata respectiva, cum ii pot spune acest lucru? Ceva modalitate îmi puteți spune?

Răspuns Câştigător
| Jorgibusn029 a răspuns:

Și se alege cu in mare refuz. Fetelor când le spui in fața că îți place de ele ajunge sa te refuze instant.Ca pentru ea nu mai reprezinta niciun mister, nimic.Ca deja el ea spus că o place asta e clar.Ea nu îl vede decât doar că un simplu prieten,nimic mai mult. Poate el sa ii facă scara la cer și cele mai frumoase declarații de dragoste că tipa nu e atrasă de el,că dacă ar fi atrasă de el nu l-ar mai pune in pozitia de prieten,și ar încerca chiar ea sa facă primul pas,sau să îo de-a semne că l-ar placea.O fata nu trebuie să ii spui că o placi,trebuie să ii arăți că ea sa se întrebe in sinea ei și să zică.
,,Oare asta mă place sau nu,,
La o femeie nu trebuie să ii oferi atât de multă siguranță că o placi.
Fetelor nu le plac prăzile ușoare, vor să simtă adrenalina, vor să vadă la bărbatul respectiv că e bărbat și știe să își controleze emoțiile fata de ea, și să nu fie că un puțiloi îndrăgostit nebunește de ea, ci doar în limita atât cât ea îi va oferi.

Mesaj pentru Violeta rog utilizatorul care a pus întrebarea asta sa copieze mesajul si sa îl pasteze că răspuns din partea mea lui Violeta că ea mă blocat

2 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ii soptesti la ureche

| Violleta2022 a răspuns:

O privesti in ochi si-i spui ca-ti place de ea!
Este simplu, direct, frumos si credibil!