| alexandryCool a întrebat:

Am o problema ...eu sunt impreuna cu un tigan de 5 luni totul decurgea bine pana ieri cand verisorii lui mi-au spus ca el a spus ca sunt urata si tot felul de chestii despre mine. Nu stiu ce sa fac, ar fi bine sa continui aceasta relatie sau nu?
Va rog, am nevoie de parerile voastre.
Multumesc

11 răspunsuri:
| Vrajitor a răspuns:

Daca eu iti zic ca el a zis ca vrea sa te vanda pe o acadea, tu mai crede? si hop tzop te desparti de el?
pentru tine e doar "o relatie"?
wtf wake up!

| NeimaginabilA a răspuns:

Alexandrycool, intr-adevar un nume de fata...

| Ager a răspuns:

Dacă te uiți în oglindă ce vezi?
apoi? ți-a zis el ceva? până nu auzi de la el să-ți spună cuvinte rele... ori mai bine întreabă-l când sunt și verisorii lui dacă e adevărat ceea ce au spus ei, așa măcar ești sigură de un lucru: ori verișorii lui au mințit ori au dreptate! așa că dă cărțile pe față: vei ști clar după ceea ce ai de făcut big grin

| pPink a răspuns:

Esti inca micuta pentru a intelege cum e cu sentimentele...
Dar daca simti ceva pentru el si el pentru tine nu trebuie sa lasati pe nimeni sa intervina intre voi, faceti doar ce simtiti.

Funda ^^

| memonelxd a răspuns:

Baga-ti *** masa si tasu de tzigan! da-i papucii

| plasticstyle a răspuns:

Si asa esti?

| BlueGirl00 a răspuns:

Nu mai asculta ce spune lumea, zi ca ei si fa ca tine.

| Debiiii a răspuns:

Vai de capul meu!
Şi vrei să spui că acum tu te desparţi de el că ţi-au spus nişte ţărani că eşti urâtă?!
God! Dar eşti chiar rău în situaţia asta!

| iosma a răspuns:

Nu paraseste-l

| Cnz_Kazz_1998 a răspuns:

Tigan nu vreau sa mi te imaginez!~!

| adelina9992 a răspuns:

Draga mea, nu sunt rasista dar nu ai gasit ceva mai bun decat un tigan?
Tigani au alte mentalitati si cel mai bine e sa te despari de el, mai bine acum decat mai tarziu.Incearca sa te gandesti la reactia alor tai cand vor afla... o sa fie cam urat. Iar in ceea ce priveste faptul ca"frumosii aia " ti-au sus ca esti urata, ignorai.