Ai putea sa formezi o relatie cu el, dar mai intai sa-l cunosti mai bine, ca sa nu iti para rau mai tarziu.
Orice iubyre adevarata poate incepe de la o prietenie:X,si eu ma indragostit de cel mai bun pr al meu,iar apoi am fost impreuna,si sa fiu sincera m-am inteles enorm de bine cu el din toate punctele de vedere si nea mers superb relatia,m-am inteles mult mai bine cu el decat cu actualu prieten dar in continuare vorbesc cu el si suntem ca frate si sora, daca ti se da sansa sa fi cu el accepto, nai nimic de pierdut:*>
Foarte dragut! Cred si eu, si mai cred ca nu sunt singurul care spune asta, ca el te place.Incearca sa-i vezi comportamentul, sa vezi daca iti da de inteles ca te place, daca el tine la tine cu adevarat, atunci si tu, cu timpul, vei simti acelasi lucru. Daca te simti bine in compania lui vei prinde drag de el si ii vei impartasii sentimentele...Pentru probleme in dragoste ma gasesti aici, pe TPU, cu pseudonimul "Doctor Love" Mult noroc!
Te place, dar stii deja .
Incearca sa va imrpeteniti mai bine si apoi vezi daca chiar iti place si tie sau nu