| daniel_5512 a întrebat:

Buna seara am o problema si a-si dorii un sfat. Probabil o sa fie multi " plictisiti " care o sa comenteze aiurea ca dora singura şansă de a mai avea un strop de stimă de sine este să găsească defectele altora sau sa faca misto de altii. Succes la jigniri cat mai pompoase
Acuma revin la problema mea. Cu siguranta multi vor crede ca sunt foarte plin de mine. problema sta in felu urmator : Majoritatea fetelor ma gasesc foarte atragator foarte misterios, nu prea pot fii citit la inceput, mai retinut ( poate si de aia dorinta sa ma cunoasca ) dar cand ma deschid fata de ele se plictisesc foarte repede... Presupun ca este un joc pentru ele sa-l cunosc pe x y si gata! Cum pot rezolva problema...? ma refer ca nu dupa 1 saptamana 1 luna ea sa se plictiseasca emoticon smile.
Si inca odata... nu o sa ma mire comentarii de genul copilas., plin de el, sau alte chestii. unii oameni atat pot ..doar sa-l faca de ras pe altu. tare mandru cred ca o fii! Multumesc

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ai cum rezolva in curand aceasta problema.

| relian a răspuns:

Stii vorba aia "pe afara e vopsit gardul inauntru leopardu"? Ei ceva de genul asta poate esti si tu.Adica poate oi arata bine, oi fi tu atragator pe dinafara dar aia nu este totul intr-o relatie. Daca un barbat vede o femeie foarte frumoasa normal ar dori sa o aibe, dar cind va vedea ca n-are ce face cu ea o va lasa.Sint multe chestii pentru care nu mai esti curios de cineva, de la modul cum gindeste, felul cum se poarta, pina la chestii cum saruta, sex si asa mai departe.Ca urmare se pare ca unia simt pe propria piele ca nu oar fizicul conteaza, adica prima impresie.Si daca mai esti si figurant cum tu singur spui, ele descopera de fapt ca nu-i nimic de capul tau/Bine ca nici de capul lor nu e mare lucru pentru ca sinteti adolescenti, deci nu e nimic real la voi deocamdata.Mai tirziu cind vei avea peste 20 de ani atunci o sa vezi exacat cum stau lucrurile. Aacum ce spui tu e doar joaca.Sa rezolvi problema spui? Lasa problemele si apucate de carte, pune si invata mergi undeva cit mai sus si atunci or sa vina si fetele dupa tine si poate nor sa te mai lase.Asta este sfatul meu, studiile superioare daca o sa ajungi pe acolo o sa te faca interesant si din alt pct de vedere decit cel fizic, deci vei avea destule atuuri daca ajungi sa faci asta.bafta

| LoveSleep a răspuns:

Da, ai dreptate, ești prea plin de tine.
Nimeni nu avea de gând să comenteze aiurea o întrebare serioasă.
Tu crezi că noi, copilașii ăștia, ne deranjăm să ne batem joc de tine? Calmează-te, că nu te mănâncă nimeni.
Ești cam afectat de ce spune lumea, nu-i așa?
Legat de problema ta, ce nu-ți este clar?
Fetele sunt atrase de exteriorul tău, dar când îți deschizi gura, o iau la fugă. Mie mi se pare clar. Alte nelămuriri ai?

| OldSoul a răspuns:

Trebuie sa ramai misterios pana la sfarsit, in fiecare zi sa le zici ceva nou si sa le mentii atentia, si tot odata trebuie sa stii cand sa te retragi, trebuie sa stii cand e momentul sa le asculti pe ele, e normal sa se plictiseasca daca tu nu le bagi in seama si nu le intrebi despre ele si vorbesti doar despre tine.

| Doub a răspuns:

"nu prea pot fii citit la inceput"- Copilas, la cate probleme cu gramatica ai, te cred.
"Cum pot rezolva problema"- Iti recomand editura Teora.

Cu multa placere.

Ahh, era sa uit. "emoticon smile."

| SkyPilot a răspuns:

Probabil ca dupa ce s-a risipit misterul nu mai ramane mare lucru.

| ywar a răspuns:

Eu iti sugerez sa pui mana pe cartea de gramatica, sa o studiezi si pe urma dupa ce crezi ca esti mai bine pregatit sa incerci sa arunci pe site judecati de valoare. In rest nu ma mira.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare