| sens1 a întrebat:

Am o problema, si anume : In erectie, nu imi pot decalota complet penisul, doar pe jumate, ca sa zic asa, iar cand ating capul simt un oarecare discomfort. E fimoza? Daca da, se poate remedia si prin alte mijloace, in afara de cirumcizie? Multumesc anticipat, si sa aveti o seara buna in continuare.

5 răspunsuri:
| Luannah a răspuns:

Fratele meu de 13 ani zice la fel thinking Eu credeam ca e din cauza ca e "virgin" sau nu se spala ca lumea big grinScuze.Lui i-a trecut laughingTrebuia sa se spele mai...nu stiu sal decaloteze/easca/beleasca cum vrei tu si sa-l spele big grinNu doar asa normal big grinLa tine nu stiu ce e, dar am auzit asta big grin

| Catalin150396 a răspuns:

Fratele meu mai mangaio u puzin si sa vezi ce se decapoteaza stai linistit asa e la inceput happy esti sanatos happy o zi buna fundita :X

| TravianPrivat a răspuns (pentru Catalin150396):

Bai Catalin150396 asta numai raspunsuri de tot rahatu da! Taci draq din gura daca esti taran! SENS 1 daca nu poti decalota complet cand ai erectie si daca incerci mai mult decat se decaloteaza singura te doare, e posibil sa fie fimoza! Norocul tau este ca este o operatie suuuper usoara si chiar din a2a zi poti pleca linistit acasa! UN CONTROL LA MEDICUL DE FAMLIE ITI VA AFIRMA SAU INFIRMA daca ai fimoza sau nu! Succes

| Catalin150396 a răspuns (pentru TravianPrivat):

Ba in morti m-ati eu am vb frumy pana acum nu ma face pe mine taran copil defect imi bag pla in mami taw cu dedicatie si mai usor

| Stellinha a răspuns:

Pute aici big grin