Deci avem așa:
"mi-a luat tot ce am vrut eu, ne-am inteles super" și "ma scotea peste tot, imi facea toate poftele se vedea ca ii pasa"
În contrapartidă avem așa:
"nu am avut chef si i-am zis ca ma simt rau" - deci nu te simțeai rău, doar nu aveai chef - mare diferență între ele!
Dacă te simțeai rău cu adevărat, nu ți-aș fi răspuns, o parte din răspunsurile de-aici acoperind situația.
Însă, tu cu tastatura ta scrii că nu aveai niciun motiv serios să-l refuzi ci doar că nu aveai chef.
E interesant cum funcționează dublul standard la Legiuitoarea și cei care au scris ca ea: El trebuie să aibă chef să te scoată peste tot, să-ți facă poftele pe banii lui dar el trebuie să se și milogească de tine să ai și tu chef de puține momente intime cu el.
Tu ai senzația că în relațiile lungi monogame oamenii fac sex numai când amândoi au 110% chef? Dacă da, ești nerealistă.
Tu ai senzația că de fiecare dată când am făcut sex cu prietena aveam chef neapărat? La dracu de multe ori eram obosit și fără chef dar dacă fizic eram ok și ea avea chef nebun am făcut-o pentru că măcar ea se simte bine iar eu mă simțeam bine că era fericită. Chestia asta a funcționat și invers!
Pe mine dacă m-ar refuza prietena două săptămâni la rând pentru că "se simte rău" nu cred că m-aș despărți de ea (am totuși doi ani și ceva cu ea) dar în mod cert bine nu mi-ar pica și nici prea frumos n-aș face dacă aș afla că de fapt fizic n-are nicio problemă ci doar îmi refuză și mie plăcerea unui moment intim cu ea. Iar prin această atitudine nu înseamnă că-mi tratez prietena ca obiect sexual ci înseamnă că îmi pun problema dacă chiar contez atât de mult pentru ea pe cât se laudă.
Din postarea ta se înțelege că aveți ceva vechime și că o mai făcuserăți în alte ocazii (deci nu se pune problema de nepregătită sau alte dintr-astea).
Dacă el are mașină și-și permitea să-ți facă toate poftele, înseamnă că muncește ceva sau oricum e ocupat să și producă acei bani. Cum el, obosit, mort copt, a putut de fiecare dată să-i pese și să iasă cu tine punându-ți plăcerile tale pe primul plan, tu mă rog de ce n-ai fi putut-o face?
În viziunea unora bărbații sunt sclavii femeilor și apoi vin și plâng pe TPU când dau peste unul care nu numai că nu este de acord cu așa ceva dar și pune în practică opoziția față de această mentalitate contraproductivă.
Principala problemă de care vă faceți vinovați amândoi este comunicarea precară. Cât de mult ați discutat despre subiectul absenței vieții sexuale fără niciun motiv aparent? Sau doar el și-a pus problema tu fiind mulțumită de status-quo?
Gândește-te mai bine înainte să te arunci în raționamente egocentrice în care să te pui pe tine pe ditamai piedestalul și nevoile tale, desconsiderând total nevoile celuilalt dar să ai totuși pretenția la o relație. Nu merge deloc chiar așa.
Dacă totuși după ce te gândești mai bine ajungi la aceeași concluzie, mult succes îți doresc dar o să te chinui mult până când o să dai peste cineva care să accepte refuzuri constante numai pentru că n-ai tu chef.
Dacă însă te răzgândești, ia și sună-l și stați la povești că nu vă costă nimic!
Salut.
Bună.
Ești prea slabă de caracter.
Un refuz de acest gen nu trebuie să pună capăt unei relații!
Ori este prea mândru de el ori nu-i place să fie refuzat și i se pune capsa.
Nu de acest gen de bărbat ai nevoie, mai târziu să nu te mire dacă te lasă baltă în casă și pleacă la alta ori ridică mâna la tine.
Din punctul meu de vedere, nu este educat și nu este înțelegător, nu toate merg pe bandă rulantă în viața unui om.
Îți vezi de treaba ta, nu TU ești de vină pentru proasta lui concepție despre dragostea fizică și înțelegerea prin comunicare.
Când îl mai vezi cu mașina nici să nu te mai uiți la el sau după el, arată-i că nu-ți pasă de unul care vrea totul dintr-o dată.
Pa, pa.
Ai avut un motiv intemeiat daca iai spus ca te simti rau! El trebuia sa te inteleaga adica ce a vrut sa isi vada interesul lui si atat?! Stiu ca dragoste se face cand e de comun acord nu? ce a vrut el sa face era doar sex si egoismul lui vroia ca doar el sa se simta bine indiferent de consecinte! Adica tu ce esti? Doar paetenera de sex? Cu toate ca zici ca el te apreciaza si iti face poftele dar sunt zile in care nu poti face dragoste nu? Atunci ce faci te superi si pleci la alta? Trebuie sa te inteleaga totusi! Aici a gresit sa stii, iar el ar fi trebuit sa vina sa isi ceara scuze! Acum tu suferi si el o face pe interesantul frustrat! Totusi intre patru ochi se rezolva tot, o discutie intre voi al lamuri tot nu? Ce conteaza? Suna-l! daca nu respunde inseamna ca e mojic si lasa-l in lata domunuli mai ales ca prietena ta i-a zis cateceva ca suferi ca regreti etc. Ce vrea sa te pui in gennchi? Hai mai chiar in asemenea hal sa iti calci orgoliul in picioare? Intr-o relatie trebuie sa fie intelegere din parte abilor parti, iar totul trebuie sa fie din placere si armonie! Multa bafta!
Deci gandeste logic daca tinea cu adevarat la tine nu renunta asa usor la relatia asta, un baiat care iubeste cu adevarat intelege cand nu se poate, in orice relatie exista momente de genu asta dar cred ca in prea putine s-a pus problema despartirii, e posibil ca el sa te fi folosit si daca a vazut ca au trecut 2 saptamani si nimica si atunci cand a insistat tu l-ai respins a gandit probabil ca nu mai are rost sa isi bata capu cu tine ceva de genu iti fac toate poftele dar tu nu imi dai nimic... in fine, cu siguranta iti este greu acum dar sfatul meu este sa nu il mai cauti pentru ca nu merita doar ca iti facea poftele asta nu inseamna neaparat ca te iubea, e posibil sa fi avut doar un singur interes in relatia aceasta cel putin asa reiese din comportamentul lui ai fi surprinsa daca ai sti cate lucruri fac unii baieti pentru sex si noi credem moama ce ma mai iubeste asta... asa ca renunta sunt baieti mult mai buni si ii intalnesti atunci cand te astepti mai putin. Concluzia este ca tu esti victima nu el, el doar vrea sa para o victima.
E vina ta ca l-ai respins, barbatii nu sunt animale si nici slugi, buni numai sa iti satisfaca poftele, cand vrei tu, cum vrei tu. Da, e un lucru de inteles ca te simti rau si numai de sex sa nu iti arda, dar cand chicotesti in magazine si la restaurant si brusc, te apuca capul, burta sau ce ai mai zis tu, e normal ca celalat sa isi puna intrebari si chiar sa nu te mai vrea. Tu chiar crezi ca te-a crezut, cand i-ai spus ca ti-e rau? Sincer. Carui om sanatos la cap ii trebuie relatie cu o persoana caruia nu ii pasa de nevoile lui? Speram ca ai invatat o lectie din asta.
Asa sunt unii baieti doresc prin aceste metode sasi invete iubitele, ca pe viitor sa nu le mai refuze... Dupa ce v-ati despartit nu trebuiea sa te bagi asa mult in seama lui, caci el asta si astepta. Acum a spus ca o sa se mai ghindeasca sati mai deie o sansa sau nu, evident ca o sati deie numai ca nu deodata (pentru ca sa te invete sa nu mai procedezi asa si pentru ca sati arate ca el prezinta ceva). Iar sa nu te virit asa mult la el atunci s-ar fi pus pe ghinduri si anume el era acela care incerca sa vina la tine, dar tu ai facut sa fie invers.
Ar putea fi si alfel dar varianta aceasta poate sa fie doar 1 procent din 100, el isi doreste mai mult sexul dechit relatiile, si chiar daca iai refuzat in acea zi daca te iubeste atunci nu era sa procedeze asa. Iar tu trebuie sa te pui pe ghinduri cum sa-ti spuna sa va despartiti daca iai refuzat in acel moment sa faceti sex, tu trebuie sa fii cea suparata caci a fost un motiv foarte prost ca sa va despartiti.
Respectate mai mult daca doresti cei din jur sa te respecte.
Nu este vina ta ca l-ai respins, sexul sa stii ca nu e totul intr-o relatie. Din ceea ce spui tu reiese ca "iubitul tau" te vrea doar pentru sex, te foloseste, te manipuleaza, facandu-ti poftele doar ca tu sa te simti vinovata in caz ca nu vrei sa faci sex cu el.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa-l parasesti pentru ca un astfel de tip nu merita sa te aiba pe tine. Avand in vedere ca i-ai explicat si motivul pentru care nu ai vrut sa faci sex, iar el nu A INTELES UN LUCRU ATAT DE IMPORTANT, ai inca un motiv in plus sa-l parasesti. Ciao!:*
Daca aveati o relatie bazata doar pe sex, era un motiv mai mult decat evident, dar daca aveai pretentia sa ai o relatie serioasa cu el, atunci poate ca ai inteles tu gresit totul, tipul asta doar ti-o trage, si asteapta ca in urma favorurilor sa ti-o traga, indiferent de cum te simti tu, sau ce vrei tu, daca il refuzi, evident **** pe alta, el vede sexul ca o necesitate esentiala, fara de care relatia cu tine nu ar avea sens, pentru ca tu nu ii oferi altceva mai bun ori doar atat poate relatia voastra. Deci las-o balta.
Poate el s-a gandit ca doar profiti de el, si cand a vrut ceva de la tine nu ai vrut sa-i oferi.cu sunatul, nu stiu... parerea mea este ca face asa doar ca sa vada daca-l suni si-ti pasa.eu te sfatuiesc sa-l suni si sa-i spui ca nu credeai ca se va " supara " atat de tare pe tine pentru ca nu vrut sa faceti dragoste. spune-i cat de mult ti la el, cum ne-ai spus si noua, iar daca tine la tine impacarea va veni de la sine.succes >:d