Si cum e postura de banca? De fapt nici asta, ca banca isi primeste banii inapoi.
Am vazut si eu un telefon misto...iti dau contul bancar?
Te las si sa ma scoti o data in oras, pe banii tai, te las sa ma pupi o data de doua ori. Nu-i bai.
Pff...ai ajuns la varsta asta fix degeaba. Cum sa ai pretentia de la o pustoaica de 17 ani sa gestioneze finantele? Normal ca ii cheltuie. Ce vrei sa faca cu ei? Nu ii mai trimite si vezi daca se schimba ceva.
Dupa ce ca esti pedo mai esti si fraier ( asa te-ai laudat si singur, nu e ca fac eu pe inteligentul ). Te joaca copila asta pe degete cum vrea ea. Bravo ei
Fiule, stii semnificatia cuvantului "pedo"? Se refera la copii. Ea e adolescenta, nu mai e copil. Esti mai fraier ca mine, din cate vad.
Genul de utilizator care stie doar sa critice si spune lucruri care total nu se potrivesc cu contextul. Obisnuieste-te, sunt destui p-aci. Frustrati care nu au nimic mai bun in viata si stau aici sa se ia de oameni
Sunt obisnuit. Multumesc pentru sustinere. Apreciez. Unii judeca, nu analizeaza.
De la Endoryus: Fiule? Macar stii cati ani am mai mincinosule ca sa te prefaci mai mare ca mine? Si zic mincinos ca m-am uitat la intrebarile tale si cand ai 25, cand ai 26 de ani.Nici tu nu stii.Am impresia ca tu esti un copil plictisit de 18 ani cu prea mult timp pe cap.Mai iesi pe afara "fiule".Mi-ai dat si ignore. Daca tu ai 26 de ani, eu sunt fiul lui Bill Gates.Adevarul doare se pare.
Fiule, normal ca odata am 25, si odata 26, fiindca am aproape 26 peste o saptamana, iar cand am postat alte intrebari nu puteam zice ca am 26, ci doar 25. Esti...
Ai scris un pomelnic aici. Dar o sa iti explic pe scurt. Fata asta doar te foloseste pentru bani si sigur are pe altul de varsta ei. Eu zic sa iti cauti o femeie in toata firea, cu care sa iti cladesti o familie, care chiar sa te iubeasca, cu fata asta nu ai niciun viitor. Las-o chiar acum in momentul asta daca mai ai putina demnitate. Ai dovedit ca esti foarte imatur din punct de vedere a vietii personale. La varsta ta nu e posibil sa lasi o fetita... Ca practic o fetita este. E revoltator ce face fetita asta, oare parintii stiu ca ea se joaca in felul asta cu barbatii? Halal educaţie. Nu ii vad bine viitorul acestei fete.
Ma dor ochii.
Cum sula sa te invarta pe degete o fetita de 17 ani pe tine care ai 26?
Ai dreptate, din ceea ce ai descris-o aici nici ca pare materialista
Tipule, acum serios, pari un tip de treaba, asculta-mi sfatul si da-i cu sutu petardei asteia.
Te joacă pe degete, omul lui Dumnezeu! Las-o și caută una care are foame de tine, nu de banii tăi.
Serios? Daca ii dai bani de buna voie fara sa iti ceara de ce ii "scoţi ochii" ai invatat-o prost
Serios? Daca ii dai bani de buna voie fara sa iti ceara de ce ii "scoţi ochii" ai invatat-o prost relatia pe care o ai nu are niciun viitor este materialista asta îţi spun sigur. Poate te tine doar pentru bani nu ai de unde sa stii ce face ea poate are pe altul de vârsta ei nu te'ai gandit ea 17 tu 26 (ani) pana la urma sfatul meu ar fi sa iti cauti una mai matura de vârsta ta care sa stie ce vrea de la viata ca cu o "copila" nu faci casa.
Daca e buuna si o mai babacesti cand va vedeti eu zic ca merita, depinde si de tine ce venit ai, daca iti permiti etc. Funditaa?