| SSS28 a întrebat:

Buna seara :* am o relatie la distanta. iubitul meu ma respecta si nu mi-a cerut niciodata sa facem sex sau alte chestii..adevarul e ca nici nu prea am avut cand sau cum.sau cand aduce vorba uneori de chestia asta o face foarte subtil..parca nici nu indrazneste..deci ma respecta, insa stiu ca e baiat..si ca orice baiat are si el nevoie de sex si altele..intrebarea mea e urmatoarea: credeti ca daca ar avea ocazia ar face sex cu altele? Sau poate chiar o face? Avand in vedere ca pentru moment eu nu ii pot oferi nimic.dar daca ma iubeste si ma respecta nu cred ca m-ar insela doar pentru placerile trupesti.sad voi ce credeti, va rog, parere sincera, primiti fundita :* apropo, eu am 18 ani, el 19 ani si suntem impreuna de 10 luni, seara buna sa aveti happy

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Daca baiatul se respecta si are niste principii morale clar definite, sigur nu te va insela. Eu, unul, pun mare pret pe respect si fidelitate intr-o relatie si consider ca la randul lor, sunt strans legate intre ele. Daca nu imi esti fidela, inseamna ca nu ma respecti, deci nu meriti sa fii cu mine. Daca un baiat ar gandi asa, ar trece fara probleme peste tensiunea sexuala care se acumuleaza in organism (te poti masturba oricand) si te-ar astepta si 2 ani daca e nevoie. Acum tu stii ce fel de persoana este, dar daca nu ti-a dat de inteles ca ti-ar putea trada increderea in vreun fel, s-ar putea sa aveti o relatie frumoasa si de durata big grin

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca nu e impotent sau asexual sigur ca are nevoi sexuale, daca e urat nu se uita nici una la el atunci el saracu spera ca tu vei fi aleasa lui, tu nu cred ca ai cunoscut multi baietii in ziua cand vei da peste un badboy sigur il vei lasa, parasi, mai aiurea e ca poate el viseaza in fine eu spun ca mai bine va despartiti va amagiti amandoi, tu poaate stai din plictiseala el poate pentru ca nu are noroc la fete sau tot din plictiseala, numi pot explica de ce sta un mascul 10 luni cu o fata pentru niste texe si vorbit la telefon clar are probleme sociale de comunicare, in fine

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu prea imi vine a crede ca un baiat sanatos si viril ar rata ocazia de a face sex cu cineva.Mai ales daca posibilitatea ca tu sa afli ca "te-a inselat" nu prea exista. Iar pe de alta parte este "inuman" sa-l tii intro abstinenta atat de indelungata mai ales in situaria in care relatia voastra nu este 100% certa.

| IonutCG90 a răspuns:

Bună SSS28, în primul rând felicitări pentru relație&faptul că te-ai păstrat și sper să nu te înșele vre-odată. După cum îl descri tu pare un baiat bun poate ALESUL. Dacă-mi permiți, încearca să te vezi cu el măcar o dată pe lună și să îl cunoști mai detaliat. Nu te grăbi cu virginitatea, dacă e băiat nu înseamnă ca este mai slab dotat mintal sau mai dornic de sextongue deci curaj, cunoaște-l bine și află tot tot tot ce poți, testează-l în orice fel posibil fără vre-odată să joci vreun rol, fii tu însăți mereuhappy. Sper c-am fost util. P.S. Sunt virgin și nu mă plâng nici nu mă laud.

| girlpoisson555 a răspuns:

Seara bună.
În primul rând cred c-ar trebui să specific faptul că și eu sunt implicată în ceva de genul doar că de ceva ani buni. happy
Ideea este că băieții au nevoi, pe care trebuie mai mult sau mai puțin să și le satisfacă.
Îți dai seama că în momentul în care i se ivește oportunitatea o să profite de ea, sau nu. Asta tu știi, ar trebui să-l cunoști puțin.
Daaaaaaaaaaar, cu toate că-l cunoști s-ar putea să te înșeli.
Fiecare are dreptul la o părere. dar părerea ta? Care este? Știi bine că aia contează cel mai mult. happy
În adâncul sufletului ți-e frică că ar putea să te înșele doar ca să-și satisfacă plăcerile trupești.
Eu în 3 ani n-am reușit să înțeleg de ce ne chinuim cu relațiile la distanță! laughing
În orice caz, sper să fi fericită. big grin

| IoanaManuela a răspuns:

Am si eu o relație la distanța si crede-ma ca atâta timp cât sentimentele sunt sincere si adevărate iar relația e una buna, nu are de ce sa se culce cu altele! Daca el te respecta si te iubește, nu o va face!
Nu o face pentru ca știe ce are lângă el, o fata care il iubește asa cum e ...si nu da o fata cu care vrea un viitor împreuna pe o curva de o noapte sincer! Nu risca el sa te piardă doar pentru 10 minute de plăcere! Sunt sigura!
Multă fericire va doresc!