Ce faci daca barbatul cu care te-ai maritat vrea copilasi cu tine?
Nu te-ai gandit ca te-ar putea parasii pentru alta?
Nu pentru ca stiu ca nu isi doreste asta. Nu vrea doar UN copil, vrea un copil cu mine
Toti spun la fel, iar asta nu-i diferit cu nimic de altii, mai ales ca a dovedit asta, facand copii cu fost nevasta, pe acre uletrior a parasit-o.
Acelasi lucru iti poate face si tie, cand se plictiseste de tine, se muta la alta femeie, careia ii jura iubire vesnica si-i spune ca vrea copii numai cu ea.
Nu cred ca are rost sa vorbesti despre un subiect pe care nu il cunosti! Daca toti ai tai au fost la fel, nu inseamna ca este o regula si pentru restul
In cazul tau, chiar s-a intamplata asta si sunt convinsa ca se va repeta povestea in viitor.
Nu si-a parasit prima sotie si copii pentru tine?
De ce nu te-ar parasii si pe tine, pentru alta?
El a dovedit ca nu-i stabil si ca pleaca dupa prima femeie, cand se satura de cealalta.
Din pacate, viata iti plateste cu aceeasi moneda.
Stiu ca acum nu crezi ca ti se poate intampla taman tie asta, dar asta te asteapta, pentru ca asta a dovedit barbatul asta.
PS Nu mi s-a intamplat mie asta si nu ar fi putut sa mi se intample, pentru ca am alte standarde morale dupa care mi-am selectat barbatul, decat sa iau barbati care isi lasa nevestele si copilasii, pentru unele mai tinere.
Nu si-a lasat niciodata copii, despartirea lor nu a fost pentru ca s-au plictisit si gata sa schimbe. tu cunosti mai bine situatia din cate observ :*
Cu atat mai mult! Barbatul asta dovedeste clar ca se plictiseste repede de femeia lui, deci, esti in acelasi pericol ca si prima nevasta.
In orice caz, un om vertical, nu se insoara si nu-si lasa sotia si copii doar pentru ca s-a plictisit, ca nu in asta consta o casatorie, rutina aparand in toate casniciile, dar fiecare are datoria sa aduca imbunatatiri in casnicie, ca ea sa functioneze si sa fie fericita, iar aici vorbesc in cunsotinta de cauza, cu peste 30 de ani de experinta in casnicie.
Du te fai babo de aici si termina ca stii tu tot, cred ca ai mare experienta in barbati
Asculta la mine parasuta mica: viata iti va da cu varf si indesat!
Nu scapi usor de ce faci altora, mai ales cand te-ai maritat cu un curvar si ti-ai construit fericirea pe durere unei sotii si a copilasilor parasiti. Iti doresc a primesti inzecit din raul facut, ca sa simti pe propria-ti piele, cum este sa suferi, mai ales cand vei acea copii tai.
Vergeturile, sanii lasati reprezinta doar efortul prin care corpul tau ar trece in timpul sarcinii. Bineinteles, momentan gandesti asa pentru faptul ca nu ai inca un copil. Pot sa spun ca, ce simti tu acum, nu e neaparat ideea ca nu vrei ca, corpul tau sa se schimbe, ci nu esti pregatita. In viata unei femei exista un moment puternic in care vrei un copil. In acel moment nu iti pasa daca iti apar vergeturi, sau ai sanii lasati, pur si simplu il vrei. Nu e nimic gresit in a nu iti dori un copil momentan. E perfect normal, dar, cu privire la vergeturi si toate cele, daca la un moment dat vei dori sa ramai insarcinata si toate cele, vergetuile vor trece cu sala. Vor fi rosiatice la inceput dar devin albe, aproape invizibile pe parcurs. Multa bafta, draga mea!
Draga mea, traiesc in Dk, casatorita, am 31 de ani si o situatie materiala fff buna, toate bune si frumoase, imi permit tot ce imi doresc de cand m-a facut mama!
O problema am avut mereu kg, cu dieta, cu efort etc am slabit, m-am ingrasat... in fine!
Mereu mi-a fost teama ca atunci cand o sa vina un bebe, voi avea probleme cu vergeturile, voi uita de mine, o sa fiu urata, sotului nu o sa ii mai placå, ma voi face cat tancul rusesc... sunt multe de spus.
Cand m-am hotarat ca vreau bebe, nu mai venea bebe, dupå lungi incercari, controale etc s-a intamplat minunea!
Draga mea, am 33 de sapt de sarcina, nu am vergeturi, nu am sani care sa explodeze, nu ma vad urata si nimic nu se compara cu sentimentul ca un sufletel creste in burtica!
Dupå ce v a venit pe lume, el sa fie sanatos cu siguranta voi reveni la stilul meu alimentar, miscare si totul usor, usor revine la normal!
Bafta?❤?
Pai daca faci sala si ai grija de corp ti-ai dat deja raspunsul. Asta trebuie sa faci si dupa sarcina sa iti revii
Daca mamei tale ii era frica de vergeturi și sani lăsați, probabil acum nu mai avea cine se plânge în privința asta. #nohate
theodora_2847 întreabă: