Asa am patit si eu de multe ori cu prietena mea. Eram mereu speriati, stresati si restul. Daca ea are intre 15-20 ani este normal sa nu ii vina la o data identica ca luna anterioara. Ca sa intelegi mai bine iti explic cam cum este la prietena mea : intr.o luna ii vine pe 12 sa zicem, urmatoarea oara ii vine cu 2 saptamani intarziere sau mai putin si tot asa. Sau ii vine duminica si dupa miercuri. Daca a avut vreo operatie recenta, raceala mai acuta sau a folosit pastila de a doua zi este normal. Deci nu iti face griji, totul o sa fie bine!
Ideea e ca ei din cate mi-a spus ea ii vine regulat, de obicei ii vine cu o zi doua inainte de data trecuta (luna trecuta sa zic in 12, luna asta ar trebui sa ii vina prin 10-11-12) si acum sunt speriat, ca ar fi prea mare coincidenta sa ii intarzie chiar acum, data fiind si situatia asta... Am fost fericit cand mi-a spus ca o doare burta si ca e durerea specifica dar cand mi-a spus ca nu o mai doare iarasi m-am panicat...
Fete au cateodata crampe si fara sa fie in perioada premenstruala sau menstruala. pur si simplu. Nu cred ca e un semn pozitiv sau negativ
Da, sunt de acord dar ea mi-a spus ca o doare ca si defiecare data inainte de menstruatie si am intrebat-o daca e sigura de asta, daca nu o doare cumva pentru ca nu a mancat sau a mancat ceva stricat sau pur si simplu o doare dar mi-a spus ca stie sa deosebeasca durerea normala de cea "menstruala"
Curiozitațibărbați întreabă: