| KristiNNNa a întrebat:

Buna seara,

Am si eu mici "probleme" cu iubitul meu daca le pot numi asa. Cu mine se poarta foarte frumos, nu am nimic de zis. Dar, cu alte persoane are un caracter mai dur, adica ii place sa jigneasca, chiar sa si injure. Va dau un exemple:"Azi am fost cu el la un Market si cineva l-a lovit cu cosul de cumparaturi din greseala. Si iubitul meu a inceput repede cu replici: "Ai grija pe unde merge ca poate te scot afara si te iau si la bataie." si tot asa". Acuma cateva zile mergem cu el prin parc si un tip s-a uitat la el si iubitul meu imediat a inceput: "Ce p. te uiti ma la mine". Cu mine se poarta foarte frumos, dar nu stiu de ce are acest comportament fata de alte persoane. Nu stiu cum pot sa-l schimb, nu imi place deloc comportamentul lui. sad Niste sugestii, va rog!

2 răspunsuri:
| xKitiiii a răspuns:

Hei Kristina.
Cum spune-ai si tu.are un comportament destul de urat, insa prezinta si un beneficiu pentru tine si anume comportamentul lui rafinat fata de tine. Incearca sa ii explici sa o lase mai usor cu titlul de "bad boy", si sa se comporte mai frumos, pentru a demonstra lumi ca sub masca lui de baiat rau se ascunde un baiat bun.
Sper ca te-am ajutat.
Pa Pa wave
Funda? :d

| NickiMinaj a răspuns:

Iubitul tau e cocalar si genul de om de care n-as vrea sa ma ciocnesc cand alerg dupa tramvai. o seara placuta in continuare!