Dragul meu Axellexa, ar fi foarte bine sa ii spui cea ce simti pentru ea si sa ii dovedesti ca o iubesti/tii la ea.Asa am fost si eu in clasa a 9 a la fel cu o colega, dar in final mi-am luat inima-n dinti si i-am zis ce am pe suflet, dupa care s-a bucurat foarte tare si de atunci suntem impreuna si relatia noastra prospera. Sper ca te-am ajutat.Bafta.>!
In domeniul asta trebuie sa iei initiativa, aici am gresit eu de multe ori cand am fost de varsta ta. Intreab-o ce planuri are, ce face dupa program, daca nu vine cu tine la o cofetarie, la un film, la altceva. Atata vreme cat vorbiti doar in pauze sau putin dupa ore sunteti doar prieteni, atunci cand ati iesit deja odata sau de doua ori impreuna avansati inspre ceva mai mult.
Spune-i! Spune-i ce simti! Altfel ti-o va lua poate altul inainte si mai apoi vei regreta amarnic ca nu ai avut curajul sa i-o spui.
Uite mai axell trec trin aceeasi perioada si eu si stiu cum e suntem prca la fel... nici eu nu am curajul asta eu zic sa ii spui exact ce ne-ai zis s noua si spune-i ceva de exemplu bate app "peste 1an..." sau tot felul de chestii care sa o includa si pe ea :* asa isi va da seama ca tu simti ceva si poate se va schimba dar uita un lucru noua fetelor nu ne plac tipi gelosi adica atunci cand vei fi cu ea sa nu fi gelos ca o s-o iei de unde ai plecat.
Exact asta mi- s-a intamplat si mie, insa pe clasa a 6-ea,am avut curaj, iar acum, fiind pe clasa a 8-a ma bucur de compania unei minunate persoane! :X
Spune-i ca o placi.
NU-i spune ca o iubesti!
Repet, NU-i spune ca o iubesti.
Bafta!
Mutubal întreabă: