| PussicatDolls a întrebat:

Am si eu nevoie de parerea dvs.
Am hepatita medicamentoasa toxică in urma unui tratament îndelungat cu anitdepresive. Oricât as încerca,oricate tratamente as face,nu se regenereaza.Am facut si perfuzii cu arginina,abia atunci mi-am revenit putin. Pe langa asta, am tulburări hormonale. Ciclul meu menstrual e foarte dereglat si am deja 19 ani. Ultimele luni mi-a venit la 36 de zile,apoi la 42, acum la 27. Medicul ginecolog a zis ca nu îmi va prescrie nici un tratament hormonal deoarece este foarte riscant pentru ficat.
Eu nu am gânduri de copii sau mai stiu eu, dar vreau sa stiu pentru curiozitatea mea, care sunt sansele sa pot fi mama? Cred ca destul de mici.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Nu este deloc indicat sa ramîi vreodată gravidă, deoarece poti risca mult, ori tu vei avea probleme grave la nastere, ori copilul, si nu cred ca ai vrea sa aduci pe lume un copil bolnav, cu handicap pe viață nu? Cel m ai bine este sa te feresti de asa ceva adică de o sarcină, indiferent ca este dorita sau nu, iar in ceea ce priveste medicii, nu toti stiu, nu orice medic este bun pe meseria lui, dar trebuie sa i cauti, sa bati la usile lor si unul din atitia medici va stii exact ce tratamente sa i ti dea, nu te juca, hepatita este o boalăserioasă, cronică ca si diabetul, deci șanse de vindecare sunt zero, tu ai nevoie de odihnă, sa se regenereze cît de cît ficatul tau, care este plin de toxine din cauza medicamentelor, iarta mi indiscretia, dar cum ai facut depresie, si la vârsta ta, esti tînără, 19 ani nu este o vârstă înaintată, ciclul tau este dreglat datorită medicamentelor, părintii tai ce zic, te ajută? Sau prietenul tău dacă ai, te ajută si el? Mersi mult si iarta ma daca te am deranjat cu intrebarile. o seara bună, si multă sănătate.

| RAY a răspuns:

In viitor e o sansa sa ai copil important e sa te vindeci de depresie si sa numai iei medicamente o vreme

| corbulalbrosu a răspuns:

Sansele de a deveni mama sunt aceleasi ca si in cazul altor femei, deoarece in cazul tau se produce ovulul la ovulatie, insa se produce in mod haotic fara sa poata fi prevazut sau anticipat. Pentru ca ficatul sa nu fie afectat de actiunea substantelor existente in pastila anticonceptionala te sfatuiesc sa discuti cu medicul ginecolog cu privire la posibilitatea de a folosi inelului intravaginal NuvaRing, deoarece prin folosirea acestuia este evitat tractul digestiv si organele interne, precum ficatul deoarece trecerea hormonilor se face direct in sange prin intermediul mucoasei vaginale. Sanatate!

| Lands0fMancunia a răspuns:

Mergi la alt doctor, nu numai la unul.