| alexandrumarcu32 a întrebat:

Buna seara,

Am si eu niste dileme in legatura cu o tipa. Amandoi avem 20 de ani. De curand s-a despartit de un tip si eu am aparut in viata ei, de vreo 2 luni. Ne-am apropiat neasteptat de rapid unul de altul, in urma cu o saptamana a fost ziua mea, am fost plecati toata ziua doar noi doi, nimeni nestiind nimic. Nici noi nu stim ce e, probabil ca o relatie dar ea "are o temere" sa o faca publica. Mi-a spus sa am rabdare, ca e nevoie de timp. Imi spune ca ma iubeste, e atasata de mine cand suntem amandoi...dar sunt momente cand e si rece, indiferenta, ca orice femeie, probabil...tin la ea si ne-am cam indragostit reciproc. Ieri mi-a dat mesaj ca in timpul sesiunii o sa stea acasa, ea fiind cazata la camin si datorita distantei nu vrea sa ma raneasca sa nu ne intalnim, ceea ce a cam si facut in ultimele 4-5 zile. A zis ca cel putin pe moment vrea sa "ramanem prieteni", ca are nevoie sa fie singura. Tot ieri a sters si pozele cu fostul de pe Facebook, fiind sau nu o coincidenta. Ce este de facut? Eu nu ma simt deloc ok de cand cu "vestea asta" si n-as fi -capabil- sa imi caut alta fata. Maine o sa ma intalnesc cu ea si o sa vedem ce e de facut, sper sa nu ma raneasca si sa imi dea "pumni in cap". Eu sunt in stare sa o astept, daca stiu ca n-astept in zadar.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| octav005 a răspuns:

In fine. si care e intrebarea?

| LexiEla a răspuns:

Daca o iubesti, asteapta sa decida ea ce vrea. Daca nu are nevoie de o relatie momentan si te roaga sa o astepti, e super bine pentru tine. asta inseamna ca are nevoie sa se "refaca" si sa fie ea insasi, ca apoi sa se dedice tie cu totul. Asteapta sa puteti discuta

| alexandrumarcu32 explică (pentru LexiEla):

Daca o sa ma uite? Exista si varianta asta...

| LexiEla a răspuns (pentru alexandrumarcu32):

Daca te uita inseamna ca nu a tinut la tine si poti sa.ti continui viata

| DroIja a răspuns:

Moartea căprioarei