Cel mai mult la un baiat ma atrage felul in care se comporta deci frumusetea interioara."Bed boy" vor doar sa atraga atentia.
Mie imi plac mai mult baietii rai decat cei cuminti sunt mai interesanti si pentru mine pana acum conta mai mult aspectul fizic pana am intalnit un baiat care nu pot sa zic ca e genul de baiat perfect dar ma fermecat cu comportamentul lui
Mie imi place cel mai mult la un baiat ochii . Spre preferinta albastrii .
Pt mine conteaza frumusetea interioara. spre ex. personalitatea. Nu mai conteaza cat de frumos esti daca nu ai o personalitate buna [ Dar frumusetea interioara conteaza la fel de mult ca frumusetea exterioara ]
Mie imi plac baietii " bad boy " dar nu-mi place sa fie prea bad boy :-s [nu-mi place sa faca prea multe belele . cateva ici`colo ]
Sper ca ti-am raspuns la intrebare !
La un baiat, ma atrag ochii.Fiindca de multe ori, aflii mai multe despre o persoana uitandu-te in ochii ei, decat prin ceea ce se spune.Pentru mine conteaza cel mai mult frumusetea interioara, desi si cea exterioara are rolul eiSi in final, mie nu-mi plac baietii "bad boy". Sunt putin mai foarte "lipicioasa" asa
Daca e inteligent, are mari sanse sa-mi placa.Ciudat sau nu,chiar imi plac baietii inteligenti, si asta nu face referire la scoala, sa aiba 10 pe linie.Nu,ci pur si simplu in viata de zi cu zi.Imi plac baietii care stiu sa poarte o discutie.Dar, recunos ca si aspectul fizic ma intereseaza.
Roxynikka întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: