anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara!

Am si eu o curiozitate. Atunci cand incep sa vorbesc cu o fata, aceasta nu initiaza deloc sa duca lucrurile spre ceva mai mult, in sensul ca i-ar placea de mine si ar vrea sa fim mai mult decat prieteni. Si nici macar nu imi da de inteles ca ar vrea.
Toate asteapta ca baiatul sa faca totul si sa initieze sau e ceva la mine, care nu le face sa vrea mai mult?
De fiecare data cand am initiat eu ideea de a iesi sau de a face primul pas sa zic asa cu fetele care mi-au placut, unele au iesit cu mine. Dar nu am dat de niciuna care sa zica ea 'haide" sau sa preia initiativa, sa imi arate ca stie ce vrea.

Răspuns Apreciat de Editori
| PaulaNicoElena96 a răspuns:

Bună seara!
Presupun că în mesajul pe care l-ați scris mai devreme este vorba mai mult de o fată la care vă gândiți acum și nu de o întrebare în general. Pot să vă răspund doar în legătură cu prima parte pe care ați adus-o în discuție (aceea care a-ți scris-o până la întrebare), și anume, v-ați gândit că poate îi este teamă?, sau poate nu și-a dat sau și-a dat seama de intențiile dumneavoastră - dar vrea să fie sigură că simțiți ceva pentru ea?, sau poate poate că nu a mai avut nici o relație până acum, motiv pentru care este speriată și nu știe cum să reacționeze? Mai gândiți-vă, dacă chiar simțiți ceva pentru ea, adică nu vreți doar o aventură, și credeți sau sunteți aproape sigur că și ea simte la fel (cred că cel mai simplu mod de a vă da seama este din felul în care vă privește, adică vreau să spun că dacă în majoritatea discuțiilor pe care le aveți sau le-ați avut cu ea v-a privit fix în ochi), atunci este păcat să o pierdeți.
Sper că v-am fost de folos!
Mi-ar plăcea tare mult să citiți mesajul cu atenție și să îmi răspunde-ți dacă simțiți și credeți că ceea ce am scris mai sus i se potrivește.
Mult succes!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sofer a răspuns:

Cam rare acele fete sa spuna pe nume ca vor sa iesiti.

| Hammurabi a răspuns:

Păi, asta e regula (nu spun că e bună sau rea) dar așa se obișnuiește, ca băiatul să aibă inițiativa.
Și nu se întâmplă întotdeauna așa, dar în majoritatea cazurilor, da.

| VoidEternal a răspuns:

Pentru că așa au fost învățate și le convine. Mie mi se pare o prostie. Vorbim de egalitatea de sexe, dar totul rămâne la stadiu de teorie.

| DeMicUnCălător a răspuns:

In general și-n majoritatea caselor. Cocoșul este cel care cantă

| ShadowBlitzE a răspuns:

Motivul pentru care majoritatea fetelor se așteaptă ca băiatul să facă totul este pentru că așa au fost învățate de mizeria numită societate, trist