| cornelya27 a întrebat:

Am si eu o intrebae. din pacate acum 3 luni am suferit o intrerupere de sarcina... dupa un tratament corespunzator corpul meu si-a revenit. luna aceasta am avut primul contact sexual dupa acel incident. Eram in ultima zi a cm numa (contact protejat) ca dupa o zi de la contactu sexual mi sa intors menstruatia.(pe data de 23 luna trecuta a fost ultimu contact) si nu mi-am mai trecut.nu stiu daca e sangerare sau alceva. e posibil sa fi ramas insarcinata? mi-am facut 2 teste si au fost negative. sunt extrem de speriata pentru ca stiu ca in timpul actului se poate rupe prezervativu si sa nu ne fi dat seama.va rog imi puteti da ceva raspunsuri?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Astept,intr-adevar. Sa speram ca totul va fi bine!

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Au trecut aproape doua saptamani!
Mergi urgent la medicul ginecolog in grija caruia esti,sangerarea asta e mai mult decat suspecta!
Insarcinata nu poti fi, nu te mai gandi la asta!
Nu intarzia cu vizita la medic, te rog foarte mult!

| cornelya27 explică (pentru greece12):

Buna multumesc pentru raspuns.Luni voi merge la medic. sangerasrea nu este abudenta si nici nu am dureri de burta sau de spate doar ca este. stiu ca nu este bine dar maine vor fi 14 zile de la acel contac sexual si voi putea repeta testul. Cred ca asa ma voi linisti pentru ca mi-e frica de o posibila sarcina

| greece12 a răspuns (pentru cornelya27):

E bine, atunci.
Daca luni mergi la medic, o sa ma linistesc si euhappy

Voi reveni cu diagnostiucu cand il voi afla.Imi doresc si sper din suflet sa nu fie ceva grav.
multumesc pentru sfaturi

Buna seara...am promis ca vin cu un raspuns... Am un cchist pe ovaru drept
sad

Inteleg si imi pare tare rau.Respecta indicatiile medicului, fa tratamentul indicat si ai cat mai multa grija de tine.

Astept,intr-adevar. Sa speram ca totul va fi bine!

| covaci101 a răspuns:

Avand în vedere prin ce-ai trecut trebuie să mergi la un Dermatolog specializat să te consulţi! Cred că răspunsul la problema ta nu-l vei găsi aici.

| cornelya27 explică (pentru covaci101):

Da dc la dermatolog?

| AlexutsSsa96 a răspuns (pentru covaci101):

@ Covaci101 Voia să`ţi zică să mergi la un doctor ginecologwinking!
Baftăăă! :*

| covaci101 a răspuns (pentru cornelya27):

Mii de scuze! Am vrut să spun şi eu tot Ginecolog laughing Sper să nu amani să mergi, cu cat mai repede cu atat vei dormi mai bine noaptea! Succes!