Daca esti mai in varsta, nu trebuie sa te mai alinti?
Face asta pe ascuns, poate ii este rusine cu acea persoana.
Ea e studenta el ii e profesor dar faptul ca se plac asta o stie multa lume ca cam toti ne-am dat seama si ea il place dar prietenei mele ii e rusine sa il abordeze nu stie ce sa ii zica ca nu se poate as din prima el nu e casatorit e singur ca sa nu crezi ca tipa respective e vreo tarfa ba din cintra cand ea I-a dat lui add pe fb a fost la 3 luni distanta de cand s-au cunoscut ea este obsedata cu chestia asta sa nu o creada el o curva si ca vre dde-o aera ca ea nu vrea de -o sera dupa ce ea I-a dat lui add pe fb el I-a scris ei in cheta bine ne-am imprietenit si ea I-a raspuns ff protocolar unele prietene au certat-o ca trebuia sa continue ea discutia sa nu fie protocolara dare da a vrut s ail respecte si bine a pacut si acuma nu stie cum sa intre in vb cu el
Trebuia sa zici asa de la inceput. Ca e studenta si el profesor. Evitam o lunga discutie.
Eu zic sa se intalneasca la o cafea in oras si acolo pot discuta in liniste despre absolut tot.Si poate intr-un alt mediu se va simti mai relaxata si ii va spune tot ce simte. Si nu cred ca o va considera "curva". Si nu are de unde sa stie daca nu vorbeste cu el.
Si ce sa faca prietena mea sa il I-a de brat si sa ii zica hai la o cafea nu are cum ca ii e frica de refuzul ei ea nu stie sigur daca chiar o place si ii e frica a el sa nu o respinga desi el e un barbat deschis el vb cu toata lumea si eu I-am zis asta ca ar trebui dar ei ii e rusine si sta si sufera sufera si el ea sta la fiecare curs si seminarile lui in prima banca cu mine stau cu ea ca sa fie singura pentru ca ii e frica si vad cu o atinge usor pe mana o mangie repede sa nu se vada se uita la ea si uneori o atinge pe par cand preda face ce face si numai prin jurul ei se plimba
In primul rand ca la 20 de ani nu te poti numi femeie, nici d.p.d.v. fizic si mai ales nu d.p.d.v. psihic, ca multe sint dezvoltate fizic asa incat par mai mature, asta-i alta chestiune.Dar eu prin 'femeie in toata firea' inteleg adult in toata firea, ori la 20 de ani nici nu se pune problema de asa ceva.Nu mai esti copil la 20 de ani, asa e, abia atunci iesi din perioada numita adolescenta si devii, usor usor, adultul de maine.
In al 2-lea rand, mai "femeie in toata firea" care esti, la anii tai cred ca esti totusi destul de isteata incat sa-ti dai seama si singura atunci cand cineva-ti face avansuri si, deci, vrea sa ajunga undeva cu tine, unde, tu decizi.Ca in final va iesi ori de o relatie ori de o simpla aventura, aici e problema ta.
George0197 întreabă: