| Larilarisa12 a întrebat:

Bună seara! Am și eu o întrebare, dacă după primul act sexual faci oral și după faci al 2 lea act, poți rămâne însărcinată?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, se poate ramane imediat insarcinata in acest fel, fiindca exista sperma pe teava, care se scurge imediat in vagin.
Unica conditie care mai trebuie indeplnita este ca femeia sa fie in perioada fertila.
Folositi prezervativul ca nu musca si nici nu doare, dimpotriva protejeaza impotriva sarcinii nedorite, impotriva bolilor, lungeste partidele sexuale si creste intenstitatea si placerea sexuala la ambii partneri.

| relian a răspuns:

Sigur ramai insarcina prin gura laughing deci obligatoriu trebuie sex oral ca altfel nu poti ramane insarcinata.
Cu cit mai mult oral cu atit sansele sa ramai sunt mai mari.Doar fatul se face in burta nu? Sa ajunga in burta, trebuie sa inghiti, altfel nu ai cum ramane laughing
Asa ca baga cit mai mult oral, dar vezi sa termine ala, sa inghiti tot, sa fie treaba buna.
Spor la treaba

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa ramai gravida daca ești în perioada fertila.

| Goete a răspuns:

Daca i-o sugi pana ejaculeaza, apoi i-o sugi si lingi bine si ti-o baga din nou in pi**a, poti ramane insarcinata pentru ca mai pot ramane spermatozoizi pe canalul uretrei. Ca sa elimini posibilitatea asta (care nu stiu sa iti spun in procente cat ar fi), el ar trebui sa se pișe inainte de a ti-o baga a doua oara.
Baftawinking

| Goete a răspuns (pentru Goete):

Ups, SCUZE
Nu te-am intrebat daca cu acelasi baiat?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce legatura are oralul cu sarcina?
Iar dupa actul sexual nu mai bagi nimic in gura, ca e neigienic!

Faci sex neprotejat? Bineinteles ca poti ramane insarcinata.
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| Marius22222222222 a răspuns:

Daca nu te protejezi normal că da

| Biancabu a răspuns:

Nu ramai însărcinată când faci oral. Doar când lăsa în tine da.