| Andrei100000 a întrebat:

Bună seara! Am și eu o întrebare, din cate câte am observat în viața reală multe fete și femei sunt curve, va place sa va bateți joc de băieți și sa vorbiți și sa ii înșelați cu mai mulți băieți. De ce faceți asta?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Pentru ca nu le analizati inainte de a intra intr-o relatie cu ele si a va pune increderea in ele.
Asuma-ti ce alegeri faci. Daca esti pe sistemul,, prima venita, prima servita" normal ca ti-o iei. Fii si tu atent la ea. Daca nu o vezi stabila emotional, nu te bagi intr-o relatie cu ea, simplu. Eu nu am sa le insult, nu rezolv nimic. Intr-adevar, nu e frumos si nici nu sunt de acord. Dar si voi sunteti prosti ca le alegeti si dupa aia va plangeti de o alegere pe care TOT VOI ATI FACUT-O DE BUNA VOIE! Asumati-va ca ati gresit la dracu' s-o ia de treaba.
Si in plus, cand e vorba de inselat, toti arata cu degetu spre persoana care a inselat, insa la cea care a fost inselata nu. Nu se intreaba nimeni,, ba da oare de ce a plecat"
Si in puii mei, va comportati ca niste copii care li s-a luat o jucarie. Nu cred ca tu ai semnat un contract cu fata aia precum ca iti ofera garantie ca sta cu tine minim 1 an si dupa ea nu a mai respectat contractul. Sunteti atat de penibili unii...

38 răspunsuri:
| ancaval a răspuns (pentru Nemessys):

Și cine ți-a dat nefolositor și eronat? Ce funcție are ăsta? Ce meserie? Unde lucrează?
Nu mai vorbi cu el, până nu se prezintă și vine cu argumente pentru ce spune. Îmi imaginez ce prezentare și-ar face. Vai și amar.

| darrio2007 a răspuns:

Asa e cand nu te duce capul sa te cuplezi cu o fata sau femeie. Le crezi curve pe toate.

| alexalx1234 a răspuns (pentru ruddy):

Da și la biserică tare multe fete vin. Ele preferă cluburile și barurile

| Emma30555 a răspuns:

Și bărbații înșeala. De fapt e posibil ca în viata reala bărbații sa înșeale mai des și mai ușor decât femeile. Tu acum ești subiectiv și jignești dar am sa ți spun de ce înșeala femeile după părerea mea. Probabil nu sunt mulțumite de actual și sunt în căutare, se îndrăgostesc de alții, pur și simplu sunt curtate de mulți și tentația apare, toate astea se întâmplă din lipsa iubirii

| Drolja a răspuns:

Eu v-aș face pe toți care ați răspuns la topicul ăsta userul anului!

| Adry05 a răspuns:

Mă bucur că măcar tu spui „multe". Și dacă e vreuna din genu ăla pe aici, mă îndoiesc că o să-ți răspundă la întrebare. But anyway, compară și cu băieții cărora le trec săptămânal câteva prin pat și au dat cu picioru la fete bune, așa ca să nu mai zicem doar de femei.

| Dalmore a răspuns:

Eu am observat că mulți sunteți curvari. De ce sunteți mincinoși care umblă cu 5 deodată? De ce vă bateți joc de fete și mai și mințiți că vreți casă și copii numai ca să fu-te-ți?

| Goete a răspuns:

Cum ai observat asta?