Nu exista o varsta anume!
Cand simti tu ca vrei s-o faci ar trebui s-o faci, insa in asa fel incat sa-ti asumi consecintele{daca vor exista}. Si cand spun consecinte nu ma refer la o sarcina, nici punanadu-se problema de existenta ei, ci doar de relatia cu persoana respectiva, mai exact dezamagire acre o poti avea dupa daca nu-l cunosti destul de bine.
Bafta.
Nu exista o varsta potrivita pentru a-ti pierde virginitatea. O faci, cand te simti prigatita, cand ai intalnit o persoana potrivita. Insa ar fi ideal, ca prima experienta sexuala sa aiba loc dupa 18 ani, cand (in mod normal) o fata este deja dezvoltata fizic si prigatita psihic. Numai bine!
18-pentru ca esti deja matura, dar mai ales independenta si doar tu raspunzi de faptele facute.
E bine ca viata sexuala sa fie inceputa mai tarziu (nu spun o varsta anume) si argumentele mele sunt urmatoarele. Din moment ce ti-ai inceput viata sexuala, ai deschis cutia Pandorei...organismul tau va avea nevoie de sex in mod constant, deci nu prea iti va mai sta minte la invatatura. Pe de alta parte, cu cat iti incepi viata sexuala mai devreme, cu atat te vei trece fizic mai repede si am auzit despre cazuri in care s-a instalat menopauza la 30 si ceva de ani.
Dupa parerea mea, nu exista o varsta specifica. Ceea ce conteaza cel mai mult este sa fii pregatita atat fizic, cat si emotional, de asemenea conteaza si cel cu care o faci. Trebuie sa existe discretie absoluta, incredere, iubire, respect.
Nu conteaza varsta ci persoana cu care o faci, trebuie sa fie o persoana de incredere, oricum dupa mine varsta potrivita e de 17 ani, atunci est pregatita fizic si emotional
La varsta cand esti pregatita! Cand sti ce faci, cu cine o faci, si daca acel cineva merita sa o faci cu el!
Virginitatea ti-o poti pierde cand vrei, dar exista 3 conditii:
1) sa fii pregatita si sigura pe ceea ce vrei sa faci
2) sa o faci cu cineva care chiar te iubeste si il iubesti si tu
3) sa te documentezi si sa te protejezi
Succes!
Poti face.cand vrei.depinde si de cum esti dezvoltata din punct de vedere fizic.
Dupa casatorie. Poate ca gandesc demodat, dar asa m-au invatat parintii. Decat sa mi-o pierd pentru oricine si dupa aia sa imi para rau, mai bine nu.
Pai. din punctul meu de vedere. pe la 17, 18. e mai potrivit. nu mai devreme pentru ca pot aparea riscuri :* fuuunda
Xenia1234567890 întreabă:
anonim_4396 întreabă: