| M1hai a întrebat:

Buna seara, am si eu o intrebare, in seara asta am vorbit cu prietena mea si m-a intrebat daca sunt gelos, si eu iar raspuns ca un pic da, i-am spus ca nu vreau sa o pierd si nu suport sa faca altii misto de ea, o iubesc din suflet si nu vreau sa o pierd si mi-a raspuns ca Asta vroiam sa aud... la ce s-a referit?

Răspuns Câştigător
| BSwwatch a răspuns:

Pentru putin! happy

14 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

La faptul că tu o protejezi.

| h3r a răspuns:

Avea nevoie să audă asta, să ştie că e importantă pentru tine şi că n-ai vrea s-o pierzi. Şi ei îi este teamă, să fi sigur de asta.
Din când în când, nu uita să-i spui ceea ce simţi pentru ea.

Iubiti-vă şi aveţi grjiă de voi.

| Oana92 a răspuns:

Considera cuvintele tale o dovada de iubire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ii e frica si ei,asa-i in ziua de azi, gelozia ii numarul unu, n-ai ce face, discutati deschis, incercati sa aveti incredere unul in celalat.
Te pup!

| BSwwatch a răspuns:

Gelozia in cantitati mici este un semn bun inr-o relatie,da dovada de pasare, de interes, dragoste! Dar raspunsul ei poate fii cu dus si-ntors, de ce? daca a avut o relatie anterioara si baza despartirii a fost gelozia? Nu mai bine pui mana pe telefon si o suni sa va intalniti sa vorbiti, sa te faca sa intelegi ce-a vrut sa insemne acel "Asta am vrut sa aud?

| M1hai explică (pentru BSwwatch):

Nu am mai avut nici o relatie pana acum, si de asta nu vreau sa o pierd happy

| BSwwatch a răspuns (pentru M1hai):

In situatia asta te declar invingator! A apreciat gestul! Dar sa nu eziti sa-i pui intrebarea, ok?

Care intrebare?

Citeste primul post al meu catre tine! Nu mai bine pui mana pe telefon si o suni sa va intalniti sa vorbiti, sa te faca sa intelegi ce-a vrut sa insemne acel "Asta am vrut sa aud?, sper ca ai inteles happy

Multumesc de sfat happy

Man ai avut dreptare happy mersi de sfat

Pentru putin! happy

| alex500 a răspuns:

Stai linistit, probabil acum numai e suparata pe tine pentru ca i-ai spus ca o iubesti!big grin

| Creata_Oita_1995 a răspuns:

Daca tii cu adevarat la o persoana e imposibil sa nu fi si putin gelos (normal ca nu iti convine ca ala ii zambeste frumos prietenei tale sau ca o atinge tandru pe umar). Gelozia e buna intr-o anumita masura, dar nu exagerat. Probabil ca la asta s-a referit, Si pe deasupra poate apreciaza si faptul ca ai fost sincer si nu i-ai spus ca nu esti gelos doar asa ca sa nu o superi sau ceva. Deci e de bine. pups

| Madycu a răspuns:

Probabil voia sa iti afle părerea nu cred ca este ceva de rău dar u ar trebui sa-i areti cât de mult o iubesti dar si sa ii oferi spațiu sa nu se simtă sufocata! Funda?