Seara buna, chiar daca cumperi un test pentru sarcina maine tot nu afli daca ai ramas sau nu, poti insa sa iei pilula de urgenta(in 48 de ore de la contact, pentru linistea ta), si cei drept femeile au scurgeri, poate asta ai avut si tu, sau dupa cum vrea orice femeie ai avut un orgasm, dar in valtoarea aceea nu ti-ai fi dat seama ca este un orgasm, eu zic sa te linisteti, daca totusi a folosit prezervativul, eu zic ca-i ok, dar ia si o pilula de urgenta, sa dormi mai linistita.succes
Daca nu era rupt nu ai dc sa-ti faci problema daca era rupt ia`ti pastila de a 2 zi sau fa-ti un test
Cu siguranta e de la tine, prietenele tale au dreptate, nu-ti mai face griji!
S-ar putea.
dar maine nu o sa iti arate un rezultat calumea testul
e pre devreme
Un test de sarcina se face dupa 3 saptamani de la contacul sexual sau dupa o saptamana de la intarzierea ciclului. a-ti folosit prezervativ, daca nu s-a rupt poti sta calma.
Cel mai probabil era secretie vaginala de la tine. Oricum, test de sarcina nu ai absolut nici un motiv sa faci maine. Trebuie sa treaca minim 21 de zile de la contactul sexual ca sa poti face testul de sarcina (pentru a fi concludent).
Cel mai probabil e de la tine.
daca nu era spart, stai linistita.
si nu lua pastila de a 2a zi dupa capu tau, pentru ca ai o vaga banuiala
M'am mai linistit, dar toata seara am stat si m-am gandit la tot ce s-a intamplat si testul o sa'l fac peste doua saptamani... sper sa imi vina ciclu din pacate nu il am reguat...:-ss am citit pe net si sunt niste pastile dufaston sau ceva de genu care provoaca avort spontan daca Doamne fereste am ceva.Multumesc pentru raspunsurile voastre