anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica problema.Am prietena de 2 ani si eu am fost primul din toate punctele de vedere.La inceput faceam dragoste fara protectie. Ultimele 2 seri am zis sa nu mai riscam si sa ne protejam dar am intalnit o problema la mine. Fara prezervativ abia daca ma tinea 5 minute, iar cu prezervativ nu s-a terminat nici dupa 30 de minute.Precizez ca am folosit durex extra safe.Ce ma sfatuiti?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un act sexual normal dureaza imacar 20-30 de minute. Deci prezervativul iti corecteaza problema de potenta, respectiv ejacularea precoce si e posibil sa-i ofere un act sexual satisfacator si partenerei tale. Asadar este exceptional.

| mona a răspuns:

Sa folosesti in continuare durex extra safe

| MasterOfDisaster a răspuns:

Bucura-te ca v-ati gandit la asta.

| ValyCoolBoy a răspuns:

Ma prezervativul nu ofera aceeasi senzatie de excitabilitate de aceea a durat 30 minute. Dar ma mira ca nu te tinea fara mai mult de 5 minute. eu nu te sfatuiesc nimic fiecare persoana cu ce are si ce poate! daca chiar vrei sa faci ceva in leg cu asta, ai putea lua pastile care nu prea sunt bune, modifica multe lucruri; dar poti incerca! mult succes!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Să foloseşti în continuare prezervativul!

Este foarte BINE, mai ales că actul sexual a durat mai mult ( aşa cum spunea şi Brigaela ).

| neutrino a răspuns:

Daca este asa cum zici, pune-ti doua.

| Vix999 a răspuns:

Wow...5 minute? Cred ca i-ai dat preteni tale cel mai bun cadou de Craciun prin faptul ca ai bagat prezervativul in ecuatiewinking

| fazalunga a răspuns:

5 min fara? nasoooooooooooool