anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica problema, am un prieten cam de 5 luni dar mama nu imi da voie să dorm cu el. Părinții mei il cunosc din prima zi ne vedem doar in prezenta lor si cu acordul lor dar nu inteleg de ce nu imi da voi sa dorm cu el. Cum o pot convinge pe mama?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca ai 16 ani, fetițo. Ce nu intelegi din asta?
Esti minoră.

| Violleta2022 a răspuns:

Constat ca ai doar 16 ani si de aceea nu ti se da voie sa ai sex cu baietii, ca esti micuta si nu ai nevoie de copii mici, acum.
Asculta-ti parintii si lasa sexul pentru cand vei fii majora si capabila sa decizi pentru tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să dormi cu el? De ce nu spui exact ce nu te lasă să faci cu el. Nu se cheamă dormit.
Este prieten. După ce dormi cu el se cheamă altfel.

| LoveSleep a răspuns:

De ce vrei să dormi cu el? Care e logica? Nu poți dormi singură?
Dacă vreți să faceți sex aveți zeci de oportunități, nu trebuie să vină la tine sau să mergi la el. Sau nu vreți să faceți sex, vreți doar să dormiți împreună? Ce romantic.

| Andreeush a răspuns:

Nu ai cum să o convingi, nu există argumente încât să îți dea voie.
Așteaptă să devii majoră.

| Ely1234567 a răspuns:

Ascult-o pe mama ta îți vrea doar binele...

| 70gabriela70 a răspuns:

Vrei un raspuns sincer? Ii e frica sa nu va f#t^ti.

| Andreea202 a răspuns (pentru 70gabriela70):

A vorbit cu el despre acest lucru si i-a spus că până la vârsta de 18 nu am voie si el a acceptat lucrul asta. Am 16 ani.

| 70gabriela70 a răspuns (pentru Andreea202):

Pai o fi acceptat. Dar chestiile astea uneori nu pot fi controlate daca dormi cu el, mai ales daca ai 16 ani sau cat aveti voi. Asa ca parintii tai nu au nicio siguranta ca nu veti face nimic.
Eu ii inteleg, si mi-as dori din suflet sa ii intelegi si tu pe ei, fiindca majoritatea parintilor vor doar ca si copiii lor sa faca lucrul asta cand sunt cu adevarat pregatiti fizic si psihic. Iti vor binele, mai asteapta, o sa ai timp toata viata sa dormi cu prietenul tau, o sa te saturi.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Andreea202):

Ma intreb daca esti constienta ca 2 ani de abstinenta sexuala, ar reprezenta cea mai mai crunta pedeapsa posibila la care ar fi supus orice barbat, in situatia in care seara de seara s-ar culca in pat si ar fi imbratisat de o fata? thinking

| 70gabriela70 a răspuns:

Cati ani ai?

| BiencutzaBia20 a răspuns:

Ar trebui să asculți de mama ta, nu ai ce căuta la el acasă.

| Sonia20202 a răspuns:

Ii e frica sa nu faceti sex. Dar mai bine asa, pentru ca 100% se va intampla asta odata si odata daca vei dormi cu el.
Ai tot timpul din lume si pentru sex, nu tr grabi!