Cate teste ai facut? Faptul ca nu te simti bine ori ar putea fi o sarcina ori ai ceva probleme de sanatate! Cel mai sigur du-te la medic ginecolog te poate ajuta cel mai sigur!
Fa testul la 21 zile de la contactul cu risc, de regula sangerarile ciudate sunt semne ale sarcinii, dar burta nu creste atat de repede, poate esti doar balonata, chiar daca ai fi insarcinata, umflatu" in burta e de la altceva
Bună dimineața.
Un rezultat corect și concludent al testului, o să-l ai dacă îl faci după 3 săptămâni de la contactul sexual neprotejat, atunci când nivelul proteinei hCG crește suficient pentru a fi detectat în urină.
Așadar, fă calculul, și după 24 de zile de la actul cu pricina efectuează un test de sarcină cu urina de peste zi.
Baftă!
Buna!
Trebuia sa mentionez daca ai avut contact sexual daca ai avut[protejat]s-ar putea sa fii s-au nu trebuie sa consulti un doctor fiindca aceste teste sunt doar niste aparte inventate de oamenii oamenii sunt genii care le-au inventat nu aparatele du-te la ginecolog si fa-ti radiografie.
Nu am mentionat faptul ca eu nu m-am protejat deloc in ultimul an.si as avea toate sansele sa fiu insarcinata.dar mai astept un pic sa vad rezultatul.va multumesc pentru raspunsuri.
AlexEjmecheru întreabă: