Nu este adevarat. Lipsa de sex nu are nici un efect negativ. Nodulii la sani apar datrita unor dezechilibre hormonale care nu se modifica in functie de viata sexuala. Irascibilitatea, nervozitate au legatura doar cu frustrarea (eu as merita sa capat, dar nu capat). Gandeste-te la sotiile navigatorilor, de exemplu, ar insemna sa fie niste nebune. Dar ele sunt niste femei absolut normale si fara probleme.
Nu te mai arunca cu capul inainte in relatii. Sexul sportiv, fara implicatii sentimentale este dezamagitor daca nu-ti asumi din start ideea ca este o distractie de moment. Daca vrei sa faci dragoste, cu semnificatii si importanta, va trebui sa astepti sa apara dragostea in relatie (adica luni de zile, poate un an). Nu zic ca sexul fara dragoste e neaparat ceva rau, dar trebui sa stii ca esti o distractie de moment, sa-l consideri pe el doar o distractie de moment si sa intelegi ca dupa ce s-a terminat, nu exista obligatii sau responsabilitati, fiecare mereg pe drumul lui ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Dovada clara ce voi fetele va grabiti, va puneti increderea si va daruiti trup si suflet celui pe care pretindei ca il iubiti si va iubeste, iar dupa aceea el va lasa.De ce va grabiti? Sincer imi pare rau pentru tine si pentru ce a facut.Eu nu as fi facut la fel, adica sa ma culc cu tine si apoi sa te las .NEVER! Si in legatura cu lipsa de sex,raspunsurile de mai sus sunt foarte bune, nu am nimic de adaugat.
pa, pa
Draga mea,faptul ca nu practici cu regularitate sexul nu e cauza problemelor tale,eu cred mai degraba ca ai probleme medicale gen:anemie, lipsa unori vitamine, etc.Cel mai indicat ar fi sa iti faci un set de analize si cred ca ai gasi raspunsurile de care ai nevoie.
Stai linistita nu te doare capul de la asta. poate te doare ca te gindesti prea mult la asta
Stiu ca este un raspuns vechi dar nu ma pot abtine sa nu adaug ceva! Sunt foarte foarte irascibila(eu de obicei sunt extrem de calma), imi vine sa iau la bataie pe oricine imi iese in cale.Nu stiu ce e cu mine.Parca as inebuni! Nu mai zic ca menstruatia mi-a luat-o si razna si vine cand vrea ea(inainte avea o data fixa in fiecare luna).9 luni lipsa sa stii ca este super naspa.Si eu sunt una dintre iubitele "navigatorilor si simt ca innebunesc.
Sexul poate fi cu uşurinţă o cauză a durerilor de cap, tocmai pentru că este un proces complex, care îţi antreenează tot corpul.
Pentru început, nu începe să faci sex, dacă eşti deshidratată. Cum durerea de cap este o consecinţă a deshidratării, sexul, care este o activitate fizică intensă, te deshidratează mult mai repede şi mai tare. Aşa că el poate intensifica o durere deja existentă sau îţi poate declanşa una.
Alte efecte ale sexului în organism sunt contracţiile musculare, creşterea presiuni sanguine şi dilatarea vaselor de sânge în zona gâtului şi a capului. Aceste transformări pot cauza dureri de cap în special înainte de orgasm şi în timpul lui. Durerile de acest tip durează de la câteva minute, la câteva ore şi se instalează de regulă la baza craniului.
Sursa: Legătura bizară dintre sex şi durerea de cap : Relaţii : Unica
Ms de raspuns Denny, dar nu ai inteles intrebarea.ma refeream la cu totul altceva.Nu daca e normal sa ma doara capul in timpul actului sexual,ci dupa, din "lipsa de sex". Adica daca faptul ca nu mai intretin relatii sexuale o vreme,ca nu am o viata sexuala activa, imi poate provoca dureri de cap, stari de nervozitate si irascibilitate.Si daca imi poate provoca aceste simtome, ce alte simptome mai poate provoca?
anonim_4396 întreabă: