| Zuzuleasa a întrebat:

Am si eu o nelamurire, dupa ce fac sex cu prietenul meu ma intreba daca mi-a placut, bine nu de fiecare data dar sa intamplat de cateva ori sau imi mai spune in gluma "tie nici nu ti-a placut". Nu inteleg de ce ma tot intreaba?happy

7 răspunsuri:
| alin_9439 a răspuns:

Or ce tip cu care o sa fi o sa te intrebe asa sunt toti

| Mrrrrr a răspuns:

Vrea si baiatul sa afle mai direct daca te-a satisfacutoh go on. Dai pacelaughing

| costellodonatz a răspuns:

Este foarte important sa discutati despre acest aspect. Daca ti-a placut, inseamna ca totul este ok, dar daca nu ti-a placut inseamna ca trebuie sa se daruiasca mai mult, sa incercati alte pozitii, chestii. Cu siguranta lui i-a placut, dar placerea ar trebui sa fie de ambele parti, nu sa fie numai el cel satisfacut la sfarsitul actului sexual. Daca te intreaba la sfarsitul actului sexual inseamna ca este grijuliu cu tine.

| Pufoseniiee a răspuns:

Vrea sa stie daca e pe placul tau. e ceva normal, si uh sa ii raspunzi sincerbatting eyelashes!

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

E cumva zodia sagetatot?

| Calinson10 a răspuns:

Ori vrea sa afle daca data viitoare cand faceti sex trebuie sa fie mai durrolling on the floor ori vrea sa se dea mari la prieteni gen " Ba, iubita mea mi-a zis ca am ***** bine, ce bun sunt baa " rolling on the floor

| Zuzuleasa explică:

MyraAnurimVanessa ..nu este zodia gemeni happy