anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.am si eu o nelamurire poate cineva ma va putea lamuri.Eu am un CM ffff neregulat, mereu intarzie cu 3-4-5zile.Luna trecuta mi-a venit pe data de 5, dupa 3-4zile...au inceput sa ma doara sanii ingrozitor, s-au si intarit ca si cum ar fi trebuit sa ma pregatesc iar de CM, desi el doar ce imi trecuse. Dupa calcule ar fi trebuit sa-mi vina pe data de 1noi, si spre surprinderea mea, mi-a venit pe data de 31, ceea ce mie niciodata nu mi-a venit mai repede.Mentionez ca sanii ma dor in continuare, bineinteles nu mai sunt asa de tari ca la inceput, dar nici moi nu sunt, si sunt umflati si sfarcurile imi sunt mai mari.Sa fiu oare insarcinata si sa-mi vina peste sarcina?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Pentru început un test de sarcină şi îl mai repeţi la 7 zile. Un ecograf abdominalo-pelvian şi analize de sânge.
Poate veni şi menstra şi peste sarcină.
În situaţia în care controlul medical ginecolog nu confirmă sarcina, trebuie făcut şi dozarea hormonală la endocrinologie.
În funcţie de diagnosticul diferenţial se va institui şi un tratament medicamentos care să răspundă pozitiv.
Pa, pa.

| yuppy a răspuns:

Poate fi si o dereglare hormonala. Am patit si eu asta

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, desi nu e complet exclus. Fa-ti un test de sarcina din urina de dimineata, rezultatul ar trebui sa fie concludent. Eu cred mai degraba ca ai o dereglare hormonala. daca testul iese negativ, lasa menstruatia sa se termine. daca durerile de sani nu dispar complet la doua zile dupa terminarea menstruatiei, du-te la ginecolog si apoi la endocrinolog.