Prea multă dramă.A plecat, foarte bine.Lasă-l să plece. Dacă tu continui să îl cauţi, o să creadă că eşti disperată după el şi o să-şi bată joc de tine. Ignoră-l.Sunt destui băieţi ok, nu se termină lumea cu el.Şi anul are 365 zile, 366 în an bisect.
Ia-ti inima in dinti si spune-i ce simnti. daca te refuza e un dobitoc! p.s. si eu tot fecioara sunt nu are nicio legatura cu asta... totul e de la orgoliu
Dramatic serios ce sa spun ce alah e aia indragosteala, te-a lasat in criza de banii de craciun, las ca gasesti altul, un nou fericit si la cat mai multi prosti
Eu unul as fi foarte atent la barbatii in zodia Fecioara! Apropo, IL se scrie.
Eu am de gând sa fac ceva dar imi e frica as vrea sa vb cu cineva sa Imi zică dacă e bine ce vreau sa fac
Ce sa si faci... spune-i ce simti, desi daca tu zici ca te ignora, cel mai probabil te asteapta un refuz.E clar ca nu e interesat...eu zic sa te duci la el..si iti ceri sincer scuze pentru toate micile neintelegeri dintre voi.Macar nu o sa-l pierzi ca si prieten/amic.Succes
Imi este frica mi-a zis ca daca continui sa ii scriu imi da bloc si asta inseama adio nu vreau sa isi bata joc