Oricum dupa ce consuma o relatie, putini mai raman prieteni.
Nu inteleg de ce prietenei tale i-a zis ceva, si tie altceva.
Si principiul lui, nu e un motiv atat de bun, poate nu-si doreste asta.
De fapt nu m-am exprimat eu bine, am uitat sa spun ca si ei la un moment dat [dupa] i-a spus ca mai bine nu...
Este o poveste frumoasa. Daca voi doi va simtiti bine si asa, puteti continua asa. Nu e prea departe de o relatie in puterea cuvantului.
Singurul lucru pe care l-ai putea face ca sa fii si tu prima care face primul pas, ar fi sa il saruti!
Acum acum ar fi frumos, acum in seara de Revelion. Oricum, aveti o relatie oricum interesanta si frumoasa, chiar daca e de prietenie, si nu strica asta, pentru ca din prietenie se ajunge usor la iubire, dar mai greu invers. Bine, iubitul tau este intotdeauna si cel mai bun prieten, nu uita asta! Bafta si un an nou fericit!
Multumesc la fel, si da ar fi dragut ce ai spus mai ales ca m-a "invitat" intr-un pub de revelion. Insa nu pot merge .
Of, asta e nasol, insa o poti reface invitandu-l TU in oras, imediat dupa revelion. Hai nu prima zi daca e mahmur, dar dupa e ok. O sa fiti doar voi si cine stie.
De multe ori cand suntem prieteni cu cineva si pe parcurs apar si sentimentele romantice, unul dintre voi va alege sa nu strice relatia actuala.gandeste-te,nu te va mai putea privi la fel dupa ce va ve-ti desparti.asa ca el nu risca prietenia ta pe ceva pe care nu e sigur.admirabil!