anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema cu gagica, parca nu o mai intereseaza de mine si oricum cateva persoane ( deocamdata 2 ) mi-au zis ca cica ma inseala...
Cum aflu si eu daca ma inseala sigur si cu cine, ca eu n-am inselat-o si daca o prind ca ma inseala o sparg cu bataia...dar asta este alta discutie, si e problema mea.winking
Intrebarea e daca ma inseala si cu cine, sa ma stresez, sa nu...
O seara frumoasa va doresc!

Răspuns Câştigător
| miru20cmrecords a răspuns:

Buna eu zic sa o urmaresti sau pune pe cineva.

| anonim_4396 explică (pentru miru20cmrecords):

Cea mai buna idee, mersi.Tu ai de la mine pana acum funda, dar mai las intrebarea si pana maine, poate mai gasesc alte idei... Oricum ai vot, si pe langa tot respectul meu!

10 răspunsuri:
| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Daca tu nu sti daca te inseala sau nu de unde sa stim noi? sau cu cine te inseala....eu zic sa nu sari calul pana nu ai dovezi doar ca ai auzit....lumea spune multe

| anonim_4396 explică (pentru ReViNeMaScAtii):

Ca de exemplu?

| suntZeu a răspuns:

Pai in primul rand, daca voi nu ati facut sex si iese si se pupa cu alti ala nu-i inselat. Daca da ai motive sa fii suparat.

Nu fa pe detectivul, ai nevoie de cap nu de fizic.Trebuie sa ii urmaresti pasi indirect si sa pui cap la cap sa vezi daca se ivesc minciuni si dupa vei vedea ce vei face. Daca o rupi cu bataie esti un 0 caracter, cel mai bun raspuns ar fi nici sa nu ii arati ca te consumi ci "pa" simplu pentru ca daca faci asta o vei face foarte curioasa si va zice "da de ce a renuntat asa usor la mine" si va veni ea inapoi.

| NotToday a răspuns (pentru suntZeu):

Ba da e inselat. Nu trebuie doar sa faci sex ca sa inseli... Cu bataia nu rezolvi nimic. Mai bine ignor-o.

| anonim_4396 explică (pentru suntZeu):

Prost as fi sa ma intorc la una sa faca iar misto de mine! Serios...

| Aannooonniimm a răspuns:

Nu mai crede alte persoane pana cand nu ai dovezi, nu poti sa faci absolut nimic... astepti pana cand afli ceva sigur... si apropo bataia nu este o solutie...mai tu stii cel mai bine in ce situatie esti s-ar putea sa aiba pe altcineva...si nu mai vrea sa fiți impreuna...eu zic ca daca se dovedeste a fi adevarat ce ti-au spus acele persoane sa îi dai "papuci". Nu are rost sa iti bați capul cu cineva care te-a inselat

| anonim_4396 explică (pentru Aannooonniimm):

De unde sa stiu eu nu dau in ghioc...

| yonikaaa a răspuns:

Eu zic ca te inseala...dar nu rezolva treaba cu bataia ignoro pur si simplu sau gasesteti alta gagica. o va durea mai tarewinking

| anonim_4396 explică (pentru yonikaaa):

Pai am alta gagica, mi-am facut rezerva daca intrat la banuieli...Nu e asa cel mai corect?