Cea mai buna idee, mersi.Tu ai de la mine pana acum funda, dar mai las intrebarea si pana maine, poate mai gasesc alte idei... Oricum ai vot, si pe langa tot respectul meu!
Daca tu nu sti daca te inseala sau nu de unde sa stim noi? sau cu cine te inseala....eu zic sa nu sari calul pana nu ai dovezi doar ca ai auzit....lumea spune multe
Pai in primul rand, daca voi nu ati facut sex si iese si se pupa cu alti ala nu-i inselat. Daca da ai motive sa fii suparat.
Nu fa pe detectivul, ai nevoie de cap nu de fizic.Trebuie sa ii urmaresti pasi indirect si sa pui cap la cap sa vezi daca se ivesc minciuni si dupa vei vedea ce vei face. Daca o rupi cu bataie esti un 0 caracter, cel mai bun raspuns ar fi nici sa nu ii arati ca te consumi ci "pa" simplu pentru ca daca faci asta o vei face foarte curioasa si va zice "da de ce a renuntat asa usor la mine" si va veni ea inapoi.
Prost as fi sa ma intorc la una sa faca iar misto de mine! Serios...
Nu mai crede alte persoane pana cand nu ai dovezi, nu poti sa faci absolut nimic... astepti pana cand afli ceva sigur... si apropo bataia nu este o solutie...mai tu stii cel mai bine in ce situatie esti s-ar putea sa aiba pe altcineva...si nu mai vrea sa fiți impreuna...eu zic ca daca se dovedeste a fi adevarat ce ti-au spus acele persoane sa îi dai "papuci". Nu are rost sa iti bați capul cu cineva care te-a inselat
De unde sa stiu eu nu dau in ghioc...