| M1hai a întrebat:

Buna seara, am si eu o problema, de cand am luat vacanta nu am mai vazut-o pe prietena mea si ii duc dorul in fiecare zi, ma doare sufletul ca nu o pot vedea, si sunt trist cateodata. Ce imi recomandati sa fac, de obicei sunt o fire vesela, dar acum nu stiu ce am, o iubesc mult happy e singurul persoana care ma intelege pe deplin dar acum nu avem ce face. Dati-mi niste opinii happy

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

De ce n-ai mai văzut-o, ce s-a întâmplat?
Dacă îți este dor de ea, atunci ar trebui s-o suni și să-i spui cât de dragă ți-e.

| M1hai explică (pentru h3r):

Asta fac toata ziua, in fine multumesc oricum, vad ca nu ma inteles nimeni happy

| h3r a răspuns (pentru M1hai):

Eu te înțeleg, dar de ce nu vă vedeți? Chiar dacă s-a terminat școala, trebuie să fie o soluție.

7 răspunsuri:
| Zabbyel a răspuns:

Opinie smug ar fi sa cauti alta love struck o sa uiti pe deplin de aceea tristete love strucklove struck

| nice67 a răspuns:

De ce nu ai ce face? stati in judete diferite? Nu ai nr ei de telefon? Incercati sa vorbiti mai mult ca sa nu-i mai duci dorul asa tare: pe mess, facebook, la telefon.

| dnk10 a răspuns:

Iesi din casa fratee! La un fotbal, la o bere, la un gratar, la club, la un strand ca tot e vara... Important e sa ai un program incarcat. Daca stai in casa si te plictisesti normal ca te apuca nostalgia si tristetea!

| PatroescuLuluLui a răspuns:

Pai nu puteti vorbii cu video pe facebook sau pe skype? Chiar daca nu o vezi in realitate cred ca te-ai simti mai bine.Sau incearca altceva nu stiu, sa incerci s-o vizitezi big grin
Eu asta cred big grin