| mkpr a întrebat:

Am si eu o problema foarte grava si nu stiu cum sa o tratez.Am 20 de ani si sunt intr-o relatie de 1 an si jumatate cu o fata de 15 ani. De ceva timp ne-am satisfacut prin masturbare si eu coboram jos cu limba la ea,scuzati acest limbaj, dar nu prea stiu cum sa ma exprim.Eu tin foarte mult la ea si ea la mine, dar mi-a spus ca vrea sa ramana virgina pana la 18 ani. Si eu sunt virgin,stiu ca multi zic ca e o rusine sau eu stiu ce, dar mie nu-mi pasa nu vreau sa ma daruiesc la orice parasuta. Si acum 2 zile nu stiu sigur ce sa zic,dar dupa mine cred ca am penetrat-o. Penisul meu a intrat in vaginul ei pana la jumate, din cate am citit eu himenul e la 1-5 cm dupa intrarea in vagin,ea trebuie sa sangereze, dar nu e 100% sigur ca sangereaza si nu a sangerat, iar "pielita" sau "ata" de pe penis nu mi s-a rupt.Nu stiu daca ne-am dezvirginizat sau nu. Fata e foarte distrusa,iar eu la fel. Distrusa in felul ca nu vroia sa-si dezamageasca parintii care trec printr-o perioada dificila, relatia noastra fiind interzisa la inceput.Si as vrea sa stiu daca mai suntem virgini sau nu. Ea a spus dupa ce s-a intamplat aceasta fapta,ca sa mai facem o data sa vada daca o mai doare,eu am zis ca e o idee proasta,dar ea ca nu ca daca o mai doare mai e virgina. si am facut inca o data,partea si mai proasta este ca am eliminat sperma in ea de doua ori. Nu stiu ce sa fac,orice sfat e bun. Sa o duc la control? Ea imi spune ca o doare burta, dar nu tot timpul si a si vomitat de cateva ori.

15 răspunsuri:
| florg78 a răspuns:

Mergeti la medic cat mai repede posibil

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Felicitari ai devenit tatic. big grin
Si inca ceva chiar daca ai 'ata' aceea nu inseamna nimic, nu mai esti virgin si nici ea. Macar daca folosea-i prezevativ nu ajungeai in situatia asta. Imi pare rau de tine dar daca erai mai atent nu se intampla asta. Cu siguranta fata e insarcinata. Mult succes sa fi un tatic bun big grin

| Felys a răspuns:

Daca are himen elastic,este virgina,daca nu,presupun ca nu mai este,dar daca a durut-o mai mult ca sigur ca s-a dus virginitatea, mai rau e insa faptul ca ai ejaculat in ea, vezi ca poate lasa urmari, v-ati jucat cu focul, e cazul sa isi faca un test de sarcina si pe viitor daca tot ati inceput macar sa va protejati

| HueyFreeman a răspuns:

Bravo ma puta, esti tatic.

| Xenya a răspuns:

Nu mai sunteti virgini!
Sunt sanse de 100% ca tipa sa fie insarcinata!

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Sunt sanse cam 90 la suta sa fie insarcinata. depinde de perioada in care era. Si hai sa-ti mai dau o veste proasta. Are 15 ani si nimeni nu-i face avort. Si normal ca nu mai sunteti virgini atat timp cat ati facut dragoste! E clar ca ati facut, deci 2 numere, daca ai ejaculat de doua ori in ea. Cumparati 2 teste de sarcina de la firme diferite si vedeti rezultatul happy

| buburuza2007 a răspuns:

Ca esti vigin ca nu esti virgin sperma exista, daca tu zici ca ai ejaculat in ea de 2 ori si ca a si vomitat cred ca fata este insarcinata,iar in ceea ce priveste virginitatea,poti sa te dezvirginez si prin masturbare nu neaparat prin penetrare,deci este posibil ca fata sa numai fie fecioara,asta ar fi cea mai mica problema,tu vezi daca fata e insarcinata, iai un test de sarcina si verifica, apoi cu fecioaria mai vedeti voi, aia se poate ascunde, sarcina nu

| BlakeLively a răspuns:

Ce pot sa spun, sunteti doi prosti!(no offence). V-a mancat in c** sa o faceti, nu puteati sa asteptati. Prima data trebuie sa fie special nu sa iti para rau. Cel mai posibil este sa fi ramas gravida, daca ai facut ce ai facut, si da, duceti-va la control urgent.Succes!

| NoNameInAction a răspuns:

Nu trebuia sa accepti sa incerci sa o penetrezi, o fata este mai ffragila decat crezi si se poate sparge foarte usor, gandeste-te ca are numai 15 ani. Ce se mai poate face este :
1) sa fiti niste ucigasi si sa ucideti pruncul
sau
2) Sa acceptati soarta si sa faceti orice va sta in cale pentru a avea grija de bebe.
Sincer imi pare rau de voi dar viata e cruda...

| TeenagexD a răspuns:

Ok, se numeste "sex oral" si da, sunt sanse cam 90% sa fie insarcinata. Si se pare ca vei fi tatic :*. La cei 15 ani pe care ii are, greu se poate face avort.
Va pup, multa bafta!

| d00dlez a răspuns:

Ba taci drk cu dezvirginarea aleia ca te baga astia la corupere de minori si no mai vezi pe eahappy

| d00dlez a răspuns:

Sa nu auda lumea ca ai dezvirginato ca scrie pe tine corupere de minori du-te ia de la farmacie ceva sa nu ramana insarcinata laughing devi tatic si puscarias laughing

| LostMarionette a răspuns:

Da no ma bine ca iai ruinat viata

| mkpr explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, am sa iau mai multe teste de sarcina, desii m-ati speriat de moarte. I-am cam distrus copilaria fetei. Sper sa se poata faca ceva.

| anaesecsi a răspuns:

Sunt sanse mari sa fii tatic. Nu ai vrut! Dar s-a intamplat si daca ea sau tu nu ati avut o discutie cu parintii despre asta trebuia sa va documentati dupa internet. Si in plus are 15 ani : nu ii face avort doar cu parintii. Si daca ei afla poate o sa se enerveze dar mai bine decat sa aiba copil ...cand ea e doar la liceu. Deci tu ori esti alaturi de ea dar parintii ei o sa fie suparati mai mult pe tine ori o lasi balta si o sa te considere un nenorocit. Faci ce vrei!