| BoBoLiNo92 a întrebat:

Buna Seara. Am si eu o problema mai delicata pentru mine. M-am despartit de iubita mea, am avut o relatie de 3 ani de zile. Ne-am despartit dintr-o prostie, din cauza unei fotografii pe facebook si in + de asta ea sustine ca sunt gelos si intr-adevar are dreptate. Sunt gelos, dar sunt gelos k o iubesc foarte mult! As intra si in foc pentru ea. Am incercat sa ma impac cu ea si tot nu vrea a zis ca este mai bine sa fie singura. As dori si eu sa imi ziceti niste pareri ca sa pot ameliora durerea din inima. Nepasator nu pot fi si nici nu o pot uita. Va multumesc, rog seriozitate si dau fundita.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vei vedea cand te vei indragosti cu adevarat ca iti vei respecta foarte mult partenera si vei avea incredere in ea nelimitata, asa incat gelozia ti se va parea o jignire la adresa ei. Un barbat gelos nu iubeste, are doar un orgoliu mare si se simte prorietar al femeii. Un barbat care iubeste nu poate crede ca femeia iubita este altfel decat fara pata. Mi se pare normal ce spune fosta ta prietena: decat intr-o relatie cu un barbat care o considera usuratica si capabila sa-l insele, mai bine singura.
O sa-ti treca durerea, incet-incet. gaseste-ti alte ocupatii, munceste mult si o sa vezi ca dupa 10-12 luni durerea va incepe incet-incet sa scada.

0 răspunsuri: