Ai exclus un amanunt improtant: preludiul. Poate trebuie sa acorzi o mai mare atentie partenerei, nu ceasului! Incearca sa o tratezi cu adevarat ca pe iubita/ partenera ta (ce o fi), nu ca pe o papusa gonflabila sau mai stiu eu ce alt obiect, incat "freci" acolo pana cand nu mai poti!
Mai multa afectivitate, mangaieri, sarutari (nu doar la preludiu, pana e umeda, ci si in timpu actului si la final).
Vezi cu pozitiile, poate ii place altceva, mai alterneaza-le, mai schimba ritmu' (daca minute intregi dai doar la pompa, normal ca ea nu simte nimic interesant).
Si eventual fii mai putin stresat, anumite chestii nu depind doar de tine!
O sa incerc sa iti explic pe cat posibil. 70% dintre femei nu au orgasm vaginal si deci ar trebui sa nu te mai obsedeze gandul ca poate nu esti suficient de bun ca sa o faci sa se simta in al noualea cer. Iar motivul pentru care iti zice sa termini tu este pentru ca poate nu mai rezista simtindu-se epuizata. Nu merge chiar asa sa simti frecare non stop fara oprire, fara schimbare de pozitie, unghi, etc, la un moment dat senzatia nemaifiind atat de placuta.
Fata NU simte nimic deosebit înăuntru - ce e așa greu de înțeles/ OK, îi place, dar totul până la un punct. Evident că după aia devine plictisitor, dacă nu chiar iritant. De aia te roagă să termini, și nici nu mai vrea alte „numere".
Un preludiu lung, cu sex oral ca să aibă și ea orgasm, urmat de o partidă de sex „normal" ca să te simți și tu bine e tot ce poți avea.
NU toate femeile au orgasm vaginal! Nu te forța să reușești acolo unde nu există șanse - mai rău faci.
Mersi frumos. Chiar aveam nevoie de un astfel de raspuns.
Cu placere
Si al doilea sau al treilea numar nu mai continuam. Mereu imi spune ca a obosit, ca am extenuat-o si nu mai poate. Asta ma pune si mai tare pe ganduri.
Conteaza si forma penisului,daca este inclinat in stanga sau dreapta,in sus sau in jos. Dar asta tine cel mai mult de noi fetele,nu e o regula sa ai orgasm vaginal, nu toate femeile ajung sa aiba, asta depinde. Pentru orgasmul vaginal trebuie sa fie stimulat puntul G pe peretele de sus al vaginul cam pe la mijloc, poti incerca sa in stimulezi cu degetul, acea zona este putin mai rigida fata de restul. Dar nu te panica, este mai importanta pasiunea.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
lucyaneya întreabă: