Durata pe care o sa o ai vine cu timpul.
Daca se freaca de tine si esti virgin, eu zic ca e normal.
PS: Cand o sa te culci cu ea, incearca sa te gandesti la altceva (fara sa ii spui ei asta) o sa dureze mai mult pana ejaculezi (depinde si cat de mult iti tii tu mintea departe).
Si prietenul meu avea aceiasi problema, si el are 22, acum si-a mai reglementat situatia, stii care era de fapt problema? o sa razi. excesul de cola, bea foarte mult cola, numai cola..si asta ii cauza..acum a rarit-o, bea cola la 2-3 saptamani si a inceput sa-si mai revina,posibil sa ai chestia asta si din cauza alimentatiei, sau daca esti bautor de cola... poftim. poate fii si din cauza stresului sau a oboselii! va fi bine, stai linistit, ai grija la ce bei in special, fara cola:* funda?
Cu timpul o sa-ti treaca faza asta, dupa ce o sa aveti mai mult timp petrecut impreuna si veti avea ceva 'practica' nu o sa mai fii asa speedy.
Pai asa e viata cand esti virgin si vezi "maimutica" doar in filme. Se cheama ejaculare precoce. Nu-ti face griji, dupa ce n-o sa mai fii virgin o sa rezisti 2-3 minute. Sa fii mandru de asta.
Da,se si freaca, si eu ma frec...ma gandeam eu ca e normal, dar nici chiar asa.Ma enerveaza .Nu mai e mult pana ce o voi face.Ma gandeam ca atunci cand se apropie momentul sa ma masturbez(fara sa stie ea, bineinteles), atunci voi avea "rezistenta mai mare"