| sergiu25bc a întrebat:

Buna seara.
Am si eu o sondaj de facut, si cum pe acest site sunt fel de fel de persoane. Chestionarul se adreseaza in mare parte fetelor dar si baietii pot raspunde-
Varsta minima de raspuns este 18 ani, maxima peste 80 ani
Deci rog cei sub 14 ani sa nu raspunda.
Sunt 5 intrebari la numar, rog sa raspunde-ti sincer la fiecare intrebare.
Si anume am 5 intrebari te rog sa raspunzi sincer la ele de vrei.1 Intrebare este in ziua de azi cine crezi ca mint cel mai mult baietii ori fetele? 2 Care crezi ca este varsta potrivita pentru a incepe viata sexuala? 3 Spune 3 calitati, dar si 3 defecte care nu iti plac la 1 baiat? 4 Daca ai intalni persoana potrivita dupa cat timp ai face dragoste cu el? 5 Si ultima intrebare in ziua de azi a fi virgina crezi ca mai are asa multa importanta

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

1.Baietii-si nu pentru ca as fi fata!
2.Intre 18-20 de ani, dar cel mai indicat din punctul meu de vedere este varsta de 20 de ani, consider ca esti "copt" de-a binelea si pregatit sa infrunti chiar si o eventuala dezamagire...
3.Calitati: forta, puterea unui barbat, pe care o femeie nu o are; sarmul masculin; faptul ca se pot descurca si cu amanta si cu iubita, unii reusind sa le tina "ascunse" pe perioade chiar lungi :O;
Defecte: inselaciunea... sau cum se zice in termeni crestini "curvasaraia"/"desfranarea" rolling on the floor; faptul ca primul lucru la care se gandesc mereu este sexul-un barbat mi-a spus asta!; faptul ca abuzeaza de forta pe care o au impotriva femeii, in loc s-o foloseasca constructiv, faptul ca abuzeaza de cliseul "barbatul e cu un pas inaintea femeii", care e oarecum corect, dar nu in totalitate...lumea moderna evolueaza, am trecut de vremea bunicii!
4. Dupa timpul pe care eu il consider necesar pentru a ne cunoaste intr-atat incat sa fiu sigura ca MA MERITA!
5. Oarecum. A fi virgina la o varsta mai mare de 20-25 de ani devine nesanatos, medicul iti va recomanda sa-ti incepi viata sexuala, apar probleme, himenul ala nu poate sta acolo toata viata, se uzeazalaughing)tongue! Dar mai e si categoria aceea in care se incadreaza cultele bisericesti care spun ca o femeie trebuie sa-si pastreze darul suprem-virginitate pentru barbat, dupa ce acestia se casatoresc... dar cum societatea secolului nostru are alte conceptii, nu se mai pune pret pe virginitate.
Apropos, am 23 de ani, deci peste 18! tongue

31 răspunsuri:
| GOLDEN a răspuns:

Mi-o placut intrebarile :-) deci:
1. Fetele (eu asa cred)
2. 17- 18 ani.
3. calitati: -glumetz, - inteligent, -amabil.
defecte; -fumatul(cred se incadreaza la defecte), -scuipatul, -injuraturile:-)
4. Jumate de an (daca v-a rezista mai mult, e si mai bine (am in vedere daca nu se va zgiriia pe fata de dorinte:-)
5. Chiar Nu cred ca are mare importanta.

| andragabi03 a răspuns:

1) ambii mint la fel.
2) 17 ani...
3)calitati: intelegator; dragut; sensibil
defecte: laudaros; mincinos; mandru
4)pai 6-7 luni cel putin.
5) nu cred.