| BiancaCorina999 a întrebat:

Buna seara am si o probleme care ma cam framanta.
Am avut o relatiie de aproximativ 2 ani cu un baiat. Timp in care am trecut prin m mai multe certuri, inutile, discutii, cum de altfel este in fiecare cuplu.
Totul a fost bine si frumos de Craciun a venit la mine, i-a cunoscut pe ai mei totul a fost bine si frumos... revelionul l-am facut impreunaa.
Pana cand el a trebuit sa plece... la facultate in alta localitate.
El tot imi spunea de mai multe ori sa incetez cu cearta nu l-am.ascultat si tot asa am facut. Am continuat.
In ianuarie acuma la inceput ne-am certat din nou, si mi-a spus ca ne despartim. Ok. L-am rugat sa nu faca asta, i-am promis ca ma voi schimba si mia oferit sansa. Ok totul a fost bine, a acceptat, dar el tot nu era ca la inceput. Ba era atasat de mine ba era rece si indiferent. Eu nu am lasat lucrurile asa si iar am venit cu reprosuri cu certuri. Nu i-a convenit. Mia inchis telefonul in nas si asa s-a terminat. Am reluat legatura cu el si mi-a spus ca nu se mai.intoarce nu se mai razgandeste. Spune ca i-am gresit mult si asta este. Tin asa de mult la el pt ca el a fost primul meu iubit, prima mea dragoste adevarata si la fel am fost si eu pt el..tot prima
in fine am incercat sa tot dau de el si nu mia mai raspuns la nici un mesaj niciun apel. Ieri l-am sunat ca aveam o cearta mai aprinsa cu ai mei i-am scris mesaj si ma sunat. Ma sustinut moral ceea ce m-a mirat ( noi fiind totusi despartiti la ora actuala ) dar mi-a reamintit ca de inpacat nu o sa mai fie vorba ma sunat doar sa imi fie alaturi

Intrebarea mea este... ce ar trebuii eu sa fac mai departe. Nu vreau sa il pierd. Il iubesc enorm de mult si tin la el ft mult. Va rog mult sa iminda-ti sfaturi si sa imi spune-ti daca mai exista o cale ca el sa se intoarca inapoi la mine. Oare mai are o sansa relatiia noastra?

Va rog ajutatima

Multumesc mult

Dau fundaa

8 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Buna,
Eu cred ca el a fost totusi destul de ingaduitor cu tine, niciunui baiat nu-i place sa fie tocat la cap cu certuri, daca procedezi mereu asa ori devine indiferent ori va despartiti.El a inceput sa cunoasca si o alta viata la facultate, o viata fara certuri si s-a desprins oarecum de tine, si-a dat seama ca se poate si fara "stres". Nu prea stiu ce e de facut, e normal sa vrea sa iti fie alaturi inca te iubeste doar ca s-a saturat. Il poyti lasa un pic in pace cateva zile, dupa care incearca sa mai vorbesti cu el si sa ii spui ce simti.Doar ca daca faci asta asigura-te ca esti pe deplin pregatita sa nu ii mai faci scene. Perioada facultatii este una destul de dificila pentru cupluri pentru ca intri in alt anturaj( cluburi, petreceri, noi prieteeni) lucruri pe care ar fi pacat sa le ratezi pentru ca vrei sa ii faci pe plac cuiva

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Vinovata esti tu deoarece tot cauti scandal, certuri inutile cum tu insati le ai descris, ma intreb acele certuri nu cumva tu le provoci? Si daca da, caută in tine rezolvarea, de ce esti asa, unei fete nu i sta bine sa fie mereu certareata, cicalitoare, ca se satură ăla de tine, orcit de frumoasă ai fii si elegantă, daca esti cață s-a dus iubirea, Ma mir ca nu te a pocnit ăla, ca multi din păcate asa reactioneaza, multi nu suporta femeile care sunt puse pe cearta din te miri ce lucru, gelozie sau a vazut ea un mesaj pe telefonul lui, si gata cearta, apropo, tu din ce anume declanșai scandalul, tu ai zis ca ai avut o cearta aprinsa cu ai tai, de ce? E clar ca tu esti problema, prost ar fi ala sa se intoarca la una ca tine, sa l freci tu la cap cu prostiile tale, te a iertat de multe ori baiatul ala, si tu ce faci? Cearta si scandal, vezi ca indiferent pe cine ai cunoaste daca tu asa te vei purta, nimeni nu va dorii sa stea cu tine, ai caracter urît, de mahala, ce vârsta ai tu? Dar baiatul? Acel baiat e satul de tine si de cate i ai facut, cel mai bine nu il mai cauta, lasa l poate deja are pe altcineva, o fata intelegatoare, calmă, nu o crizată plina de draci cum esti tu. Mergi la un control pshihologic, sau pshihiatric, pe bune, tu ai boală nervii sunt boală in corp, o sa cazi rau de tot in depresie, din cauza nervilor, te distrugi, esti irascibila, vezi ce e cu tine, ca nu e bine, fa ti analizele, sigur esti tînăra, e păcat sa te autodistrugi, nervii te omoară, sanatate multa si numai bine. Ce vârsta ai, asta as fii curios sa stiu, daca vrei sa mi zici.

| BiancaCorina999 explică:

M-as mira sa fie asa deoarece el e la o scoala militara ( nu am vrut sa dau atatea delatii ) ori acolo e strict armata pura. Nu prea il vad sa aiba timp pentru petreceri si alte cele... sunt curioasa doar dacă se mai intoarce?

| sofisis a răspuns (pentru BiancaCorina999):

Fals, nu e deloc armata pura. E drept ca nu au chiar atat de mult timp liber ca la alte facultati dar fii sigura ca nu e tinut sechestrat si are parte si de distractii.

Acum, evidenta pe care nu te refuzi sa o vezi e ca l-ai pierdut deja. Nu se mai pune problema ca "Nu vreau sa il pierd.". Sincer, nu cred ca mai ai ce sa faci decat sa accepti ca s-a terminat. Te-a avertizat ca daca nu termini cu comportamentul infantil si crizat te lasa, ai mintit ca te schimbi, nu ai facut-o, te-a lasat. Si daca chiar si in momente critice si dureroase pentru tine, a avut taria sa isi mentina decizia...nu mai ai absolut nici o sansa.
Nu fi una d'aia care se umileste si se roaga si cerseste o relatie bazata pe mila. O sa ajungi sa regreti. Mai bine concentreaza-te pe a accepta ca s-a terminat, ca viata e frumoasa si ca o sa mai cunosti J'de mii de baieti de aici incolo care iti vor frange mai mult sau mai putin inima. Hai, capul sus ca toate am trecut prin asa ceva si crede-ma ca nu e cine stie ce tragedie.

Oare nu vrea sa imi dea o lecție, nu stiu. Sa sufar un pic sa vad cum e?
Daca chiar m-a iubit, nu poate sa ramana asa indiferent? Gata pune punct la tot, după 2 ani de zile?

| Nextone a răspuns (pentru BiancaCorina999):

Exista relatii care se termina si dupa 6-7 ani fara cale de intoarcere, chiar daca au fost prima iubire, cunosc cateva exemple concrete. Asta nu insemna ca la fel va fi si la voi. Fa ce crezi ca te linisteste si ca o sa fii impacata pe viitor. Daca tu crezi ca e cazul sa insisti sa va impacati si esti constienta ca trebuie sa o lasi mai moale atunci insista si vezi ce se va intampla.Si la scoala militara exista distractii... nu chiar asa ca la facultate desigur, dar nu asta e problema. Daca nu mai exista cale de intoarcere asta este, nu o sa mori, chiar daca asta simti, o sa fii mai puternica dupa ce o sa accepti situatia. Am trecut prin asta de doua ori si uite ca traiesc si zambesc happy

Oare nu vrea sa imi dea o lectie, nu stiu. Sa sufar un pic sa vad cum e

Daca chiar m-a iubit, nu poate sa ramana asa indiferent Gata pune punct la tot, dupa 2 ani de zile?

Am inceput sa vorbim din nou

Imi raspunde la telefon si la   mesaje

I-am promis ca o sa îi  arăt  ca mă  schimb doar ca am nevoie de timp
Dar tot nu mai e... cum a fost
El nu ma cauta, nu ma suna, nu imi scrie...

Păreri?