| marinsky a întrebat:

happyAm un prieten de 2 luni, dar este o problema din cauza careia eu sufar. El lucreaza si este ft ocupat, la telefon vorbim zilnic dar ne vedem o data la 2 saptamani.am mai vorbit cu el dar e chiar ft ocupat... m-am gandit sa vb cu el sa ii spun ca pe mine ma doare si eventual sa vorbim mai des la telefon, sa imi spuna ca ma iubeste (numai cand ne vedem imi spune acest lucru)... Voi ce credeti?happy

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

E chiar asa de ocupat, incat sa nu-si vada ''prietena''? Stau si ma gandesc, ce fel de relatie, mai este aceasta (de ''telecomunicaţie'')? Eu cred ca, acestea sunt doar niste pretexte ale lui: o fi avand alte motive, pe langa ca munceste. Ai incercat sa-i comunici, mai in detaliu/serios - vizavi de toate chestiile astea?, poftim: face to face! - si, intrebandu-l chiar, daca e sigur, pe ceea ce are/simte, fata de tine. Spune-i si tu asa ca intr-un inceput de relatie, de regula, cei doi parteneri, trebuie sa se cunoasca in mai de-aproape; de exemplu, stand impreuna, vazandu-se/plimbandu-se/comunicandu-si, si asa mai departe; si ca, nu e suficient doar niste apeluri, aburite prin telefon. Daca el chiar isi dorea ceva serios cu tine, dupa cum spuneam, actiona si altfel; fiind chiar constient, adica - stiind rolul unei relatii, cam ce implica. Noh, acum, nu doresc sa dezamagesc - pe nimeni: insa, la treburi de astea, trebuie atentie (!); decat sa se sufere, mai incolo.
Sa fii iubita!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de ocupat este? seara te suna, de ce va vedeti odata la 2 sap? sunteti la inceput mai ai un pic de rabdare. iti dau id meu si mai vb nedeleadanny

| gigiro a răspuns:

Cred ca esti prea mica, ca sa intelegi ce inseamna un serviciu! Iar, daca ti-ar spune la telefon ca te iubeste, este chiar adevarat? Ce crezi, nu te poate minti? Important este ce simte, nu e cate ori te suna!

| Pacala a răspuns:

Locuieste in alt oras de va vedeti la cate 2 saptamani? Daca e in acelasi oras cu tine, te inseala sigur. Oricat de mult ar munci, ar avea timp sa te si vada zilnic, daca ar vrea. Asta daca e in acelasi oras cu tine.