Totusi cred ca te place ca pe un prieten dar te vede si ca pe un eventual iubit,, iesiti impreuna mai des
Hai sa-ti traduc partea asta:
"Ea mi-a zambit si mi-a spus ca ii sunt foarte simpatic numa ca ii e frica sa nu ma dezamageasca si ca m-a privit ca un amic"
Nu doreste si nu are nici cel mai mic interes fata de tine. Esti doar cineva incadrat in asa numitul friendzone. Partea buna/naspa (depinde din ce pdv privesti), e ca ti-a zis-o int-un mod cat mai placut.
Morala: Sari pe alta.
Nu te mai arata interesat asa des, cu cat petreceti mai mult timp ca "amici", cu atat sunt sansele mai mari sa ramaneti amici si sa refuze o relatie de dragoste. Intr-o astfel de pozitie trebuie sa dai subtil de inteles ceea ce vrei, pentru ca altfel iese cum vrea ea. Sau si mai corect, cum crede ca vrea, de multe ori fetele nu stiu ce vor si nu recunosc un baiat bun decat cand il pierd, asa ca trebuie sa le ghidam noi in acest sens. Calm dar hotarat.
Ai zis ca te-a invitat si ea in oras odata. Atunci inseamna ca o va mai face. Nu o mai invita tu, asteapta sa te cheme ea, si cand va intalniti atunci poarta-te tandru cu ea si intreab-o daca s-a mai gandit daca vrea sa fie cu tine, pentru ca trebuie sa aiba un motiv pentru care te cheama, nu?
Bafta.
Daca i-a ti-a spus ca ve-ti reveni la acest subiect inseamna ca v-a accepta,, dar tine minte tu trebuie sa-i amintesti,, ia nu va face primul pas,, surprindeo fa ceva frumos pentru ia
Fi tandru noi femeile ne asteptam de la barbati sa fie tandri sa ne inteleaga sa nu ne dezamageasca poate ea este nehotarata si nu stie ce sa faca. Este posibil fa ii fie teama de o relatie. Dar daca mai vrei sa continui cu ea si sa aveti o relatie frumoasa este nevoie de rabdare din partea ta. Poate se va decide sa fiti impreuna
Am uitat sa precizez ca ea nu demult a incheiat o relatie... iti multumesc petru sfat
Mai are momente cand nu raspunde ..ma gandesc sa o las 2 zile sa nu o caut... nu vreaus a creada ca sunt disperat